Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfiként gyereket vállal, az hogy tudja elfogadni, hogy potenciálisan nulla lessz a szexuális élte?
Persze van sok ellenpélda is, de azért elég gyakori, még akkor is ha amúgy a párod szeret, hogy nem lessz se ideje, se kedve a szexhez.
Persze pár hónapra félre kell tenni, azt el is fogadnám. Meg nem is arról van szó hogy, mittomén 3 alkalommal szeretnék egy héten, de csak egy jön össze. Ezt teljesen megértem, és elfogadom, ha így lenne. De az számomra horrorisztikus, mikor egy feleség bejelenti hogy őt többet semennyire nem érdekli a szex. És akkor a hátralévő életemet, élhetem szex nélkül, vagy lehet én a szemétláda, amiért a szex miatt válok el. A gyerekkel szemben persze az is, azt megértem, nem kell mondani.
Ha teljes választ a #49re szántad:
Akkor leírom, mert rossz a tipp 😅 az undort az váltotta ki, hogy apuka látta szülés közben anyukát 🤷♀️
51. Hát én nem vagyok ilyen, sose mondanék ilyet. Ettől független, aki ilyet mond hogy undorító, aki orált, meg anált akar, az utána ne sírjon, ha a férfiaktól ezt kapja vissza.
A többi normális nőtől elnézést, hogy ilyen szemét férfiak vannak.
A hozzáállása miatt miért lenne okod szidni?
Figyi, az egyetlen baj ezzel az, amikor valaki beleviszi az érzelmeit. Ha pl. azt mondom, nem tetszenek a kövér férfiak, az egy tiszta dolog, nem sértő. Ha azt mondom, nem tetszenek a büdös, szőrös mangalicák, az ugye már olyan, hogy honnan ez a sok gyűlölet.
Ha azt mondom, a szopás undorító, az egy elvont kijelentés. Nem feléd van célozva. Rólam szól. Ha te azt mondod, a nyalás undorító, engem rohadtul nem zavar. A baj az, mikor jönnek a becsmérlő szavak meg a visszavágások.
57. “ https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Egyáltalán nem ritka dolog, amiről kérdeztem. Az hogy rögtön megjelenik itt a utálkozás, hogy milyen undorító dolgokat akarnak a férfiak, az nehogy már az én frusztrációm legyen!
59. Okos ember a más kárán tanul.
De ilyen alapon egyébként minek beszél bárki bármiről?
Meg amúgy az nem provokálás, hogy undi vagy biztos análba akarod, igaz? Köze nem volt a kérdéshez, de nem az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!