Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfiként gyereket vállal, az hogy tudja elfogadni, hogy potenciálisan nulla lessz a szexuális élte?
Persze van sok ellenpélda is, de azért elég gyakori, még akkor is ha amúgy a párod szeret, hogy nem lessz se ideje, se kedve a szexhez.
Persze pár hónapra félre kell tenni, azt el is fogadnám. Meg nem is arról van szó hogy, mittomén 3 alkalommal szeretnék egy héten, de csak egy jön össze. Ezt teljesen megértem, és elfogadom, ha így lenne. De az számomra horrorisztikus, mikor egy feleség bejelenti hogy őt többet semennyire nem érdekli a szex. És akkor a hátralévő életemet, élhetem szex nélkül, vagy lehet én a szemétláda, amiért a szex miatt válok el. A gyerekkel szemben persze az is, azt megértem, nem kell mondani.
18. Jó átfogalmaznám ha lehet, mert így nem érthető.
Szóval az embereknek van libidója.
A férfiaknak általában nagyobb mint a nőknek. Hormonok, meg ugye az hogy a férfi magszórásra van tervezve.
A képlet úgy van:
Probléma (értéke) < libidó (értéke) = adott illető akar szexelni.
És mivel általában, a nőknek kisebb a libidoja, ha elosztják a problémákat arányosan, akkor se fog akarni szexelni a nő, mikor a férfi meg igen. Mert esetében nagyobb a baj mint a libidoja.
Ahogy a 6# is írja, a nők egy részének igazából nem fontos semennyire a szex. A férfiaknak viszont mindenképp az, mert nekik akkor is feláll ha fáradtak, kivéve ha nem, mert ebből is van kivétel.
De én vagyok a hülye, hogy ezt leírtam. Megérteni nem akarod….
"amíg a világ világ lesz, a lesz mindig egy sz lesz"
Neked nem kellett ezt megtanulnod?
25. No nem mintha a nők tennének azért, hogy a férfiak jól tudjanak, és akarjanak szexelni.......
De hát ugye mindig a férfiak a hibásak.......
szerintem nagyon fontos milyen a férj
ha ő felkel a gyerekhez éjszaka (nem egyszer - kétszer, hanem mindig) én tudok aludni, este ő fürdet, ő etet, én pedig tudok a gyerek mellett magammal IS foglalkozni
tehát ő bevásárol, megfőz, és a takarításban is segít
akkor én nem látok okot arra, hogy ne legyen jó a szexuális életünk, hiszen kipihent, kisimult tudok maradni :D
25
ezt csak megerősíteni tudom!
egy férfit nem lehet a szenvedélyre tanítani, vagy megvan benne vagy nincs
"No nem mintha a nők tennének azért, hogy a férfiak jól tudjanak, és akarjanak szexelni......."
Mit képzelsz el a gyakorlatban, mit kéne tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!