Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom is a férjemet, és nem is. Lehet ebből még valami?
Az egész lejtmenet úgy kezdődött, hogy körülbelül két éve megcsalt. Nem utólag bukott ki, őszintén elmondta, és megbánta, ezért pár hónap huzavona után megbocsátottam neki. Azóta sem vallotta be miért tette, csak saját magát okolja a történtek miatt, de én pontosan tudom miért. Nagyon igyekszik jóvá tenni, azóta is, folyamatosan. Előtte is a tenyerén hordozott, de azóta...
Szóval, ő mindig kicsit gyakrabban, változatosabban szerette volna, mint én. Ezt próbálta is lekommunkálni, nem erőszakoskodott - de úgy voltam vele, hogy amíg nekem kielégítő így teljesen, úgy neki is. Ezt elismerem, nagy hiba volt.
Nos azóta, hát, rosszabb a helyzet, mint előtte. A megcsalást követő pár hónapban olyanok voltunk, mint a tinik (és őszintén élveztem is), de azóta annyira nehezen tudom félretenni, elfelejteni a történteket, hogy azt a pár napot kivéve, teljesen kivezettem az életünkből a szexualitást. Egyéb intimitásunk van, és jól is esik, és látom, érzem, hogy kíván a férjem (tesz finom lépéseket is, randizni visz, de kérésemnek megfelelően nem nyomul), de mindig bevillan AZ. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, félrerakni.
Most nagyjából 2-3 havonta egyszer vagyunk együtt, és az utóbbi időben, mintha már egyáltalán nem is érdekelném. Persze, én mondtam neki, hogy ez nekem most nem megy úgy - és biztosított a türelméről, megértéséről. Ugyanakkor, ő egy egészséges férfi, és nincsenek illúzióim. Többé nincsenek.
Rettegek attól, hogy ha nem is ugyanabban a formában, de megtörténik ugyanaz, ami már egyszer bekövetkezett. Ez a tudat is megbénít, és nem tudok mit kezdeni vele.
Szóval kívánom is, meg nem is. Kegyetlen frusztrált vagyok emiatt.
Ti voltatok hasonló helyzetben? Van szerintetek még jövőnk, érdemes küzdenünk? Mit tegyek?
Ő 35, én 32 vagyok - gyerekünk még sajnos nincs, mert miattam annyira nem egyszerű.
"A mai napig nem sikerült, és egy-egy rosszabb napom alkalmával legszívesebben péppé verném a fejét, aztán pedig begyógyszerezném magam"
Mindenképpen válj el tőle és kérj szakmai segítséget! Ez így semmilyen formában sem egészséges. Számodra ez a házasság toxikus és csak tönkretesz. Még vergődhetsz egy darabig benne, de a vége úgyis az lesz, hogy szakítani fogsz vele. Csak rohadtul nem mindegy, hogy mennyire mész tönkre. Minél tovább maradsz ebben a fstengerben, annál nehezebb lesz összeszedni magadat. Most még nincsen gyerek. Fiatal vagy, találsz magad mellé olyat, akivel boldog lehetsz és családot is alapíthatsz.
#20:
De te elváltál?
Mert ha te az a verzió vagy, hogy nem tudsz benne tovább megbízni, akkor nincs értelme pszichésen tönkretenni magad. Van aki annyira a lelkére veszi ezt (jogosan) hogy belebetegszik (magasvérnyomás-betegség, szorongás, depresszió stb).
Azt viszont tartsd szem előtt hogy nem minden nő egyforma!
Azért mert az az egy nő ezt tette veled, ezért ne "írj le" minden más nőt ilyen szempontból!
1. miért vagy vele, miután átb...ott
2. miért vagy vele, miután - joggal - nem bízol benne?
Engem is megcsalt az exem, aznap este a bszembesítés után megmondtam neki, hogy másnap elköltözik, nem érdekel, hová, menjen a nőjéhez, ha akat de a lakásomban nem marad.
Eszem ágáben nem lett volna még 2! éven át kerülgetni őt.
Most arra szeretnel megerositest, hogy ha negcsalt akkor tedd meg te is megerdemelsz egy uj hust.
Te egy tipikus olyan no vagy aki ugy is felre kufircolgat ha minden ok. Ide csak megerositesert jottel. Gyomor forgato alattomossag.
#23 A tiétek egészen más helyzet, és fokozat. Kezdjük ott, ha jól értelmeztem, te jöttél rá, és szembesítetted. Na, azt én sem tudtam volna lenyelni. Repült volna azonnal.
#24 Biztos valamiből erre következtettél, de mi volt az?
25, attól még ugyan úgy alá feküdt más nőnek, ugyanúgy megalázott téged, ugyanúgy semmibe vett, ugyanúgy nem tisztel, és ugyanúgy más nő testét élvezte, amíg te otthon vártad..
Bár kár a szóért, nyilván elfogod neki nézni, mert semmi önbecsülésed, a válaszaid alapján látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!