Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kívánom is a férjemet, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom is a férjemet, és nem is. Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Az egész lejtmenet úgy kezdődött, hogy körülbelül két éve megcsalt. Nem utólag bukott ki, őszintén elmondta, és megbánta, ezért pár hónap huzavona után megbocsátottam neki. Azóta sem vallotta be miért tette, csak saját magát okolja a történtek miatt, de én pontosan tudom miért. Nagyon igyekszik jóvá tenni, azóta is, folyamatosan. Előtte is a tenyerén hordozott, de azóta...

Szóval, ő mindig kicsit gyakrabban, változatosabban szerette volna, mint én. Ezt próbálta is lekommunkálni, nem erőszakoskodott - de úgy voltam vele, hogy amíg nekem kielégítő így teljesen, úgy neki is. Ezt elismerem, nagy hiba volt.

Nos azóta, hát, rosszabb a helyzet, mint előtte. A megcsalást követő pár hónapban olyanok voltunk, mint a tinik (és őszintén élveztem is), de azóta annyira nehezen tudom félretenni, elfelejteni a történteket, hogy azt a pár napot kivéve, teljesen kivezettem az életünkből a szexualitást. Egyéb intimitásunk van, és jól is esik, és látom, érzem, hogy kíván a férjem (tesz finom lépéseket is, randizni visz, de kérésemnek megfelelően nem nyomul), de mindig bevillan AZ. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, félrerakni.

Most nagyjából 2-3 havonta egyszer vagyunk együtt, és az utóbbi időben, mintha már egyáltalán nem is érdekelném. Persze, én mondtam neki, hogy ez nekem most nem megy úgy - és biztosított a türelméről, megértéséről. Ugyanakkor, ő egy egészséges férfi, és nincsenek illúzióim. Többé nincsenek.

Rettegek attól, hogy ha nem is ugyanabban a formában, de megtörténik ugyanaz, ami már egyszer bekövetkezett. Ez a tudat is megbénít, és nem tudok mit kezdeni vele.

Szóval kívánom is, meg nem is. Kegyetlen frusztrált vagyok emiatt.

Ti voltatok hasonló helyzetben? Van szerintetek még jövőnk, érdemes küzdenünk? Mit tegyek?

Ő 35, én 32 vagyok - gyerekünk még sajnos nincs, mert miattam annyira nem egyszerű.

2023. máj. 10. 10:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

Sokan félvárról veszik a megcsalást, mondják dobd ki, keress mást, persze, ha ilyen könnyű lenne...

Szerintem ez benned fog maradni életed végéig amíg vele vagy, de azután is benned lesz, ha szakítasz vele és mással leszel már.

Vagy megszokod, vagy megszöksz.

Én jártam pszichológushoz is sokáig ezzel a problémával, de érdemben egyszerűen annyira ellenkezett ez a tett a saját benső emberi mivoltommal, hogy csak a pénzemet pazaroltam, nem tudtam elfogadni.

Sajnos van ilyen, és el kell fogadni, ha nem megy, felesleges kínoznod magad, jobb ha lemondasz róla, és keresel mást, vagy lenyeled és elfogadod, hogy megcsalt téged.

Én azt tanácsolom, hogy inkább szakíts, ugyanaz a kör játszódik le most is, te zársz, magadból indulsz ki, ha neked jó, akkor minden bizonnyal neki is jó, hisz, hogy is lehetne ez másképp, ha neked jó valami, az másnak is az.

Szóval a változatos szex, az nem ördögtől való lett volna, természetes, hogy az ember megakarja élni a szex azon részét ami kicsit spontánabb, egyszerűbb, néha gyorsabb, helyek, helyszínek, pózok, játékok, szerepcserék, beöltözés stb....ebben nincs semmi rossz, sőt, megtisztel azzal, hogy ezt megosztja veled és VELED akarja átélni ezeket.

Szerintem itt lehetett egy pont, az első lényeges pont, ahol te elindítottál egy történetet, konkrétan elmentél bevásárolni, hazacipelted, megfőzted, és most meg kell enned sajnos.

Bár az élet, a történések nem ilyen egyszerű/egyszerűek, de úgy érzem, hogy amikor én próbáltam megemészteni a dolgot, akkor elkezdtem magamat vizsgálni, hogy nem is vagyok én akkora ász, nagyon sok mindent nem adtam meg a páromnak, ami egy normális tabu nélküli kapcsolatban hétköznapiak lennének.

Mikor felfedeztem magamban a hibát, megértettem, hogy ok-okozat, akció-reakciót szül, ha valamit nem adok, akkor majd valaki más majd megadja.

Sajnos idomulnunk kell a másikhoz mindig, kisebb nagyobb dolgokban, de simulékonynak kell lenned ahhoz, hogy egy kapcsolat korlátok nélküli legyen.

Szóval azt mondom, hogy próbáld meg magadban felfedezni a hibát, hogy te hol hibáztál, és ne kicsinyítsd le, hanem nagyítsd fel, ertelmezd, lásd át, és így szerintem valamennyire érteni fogod azt, hogy megcsalt a párod. (nekem ez azért nem ment, mert a párom ezekután, hogy elnéztem neki, tovább titkolózott, folytatta amit addig)

2023. máj. 10. 12:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval, ő mindig kicsit gyakrabban, változatosabban szerette volna, mint én."

Lényegében a szexuális igényetek sem egyezik, mivel te így nem akartad, ő pedig igen, akkor ez volt az oka a megcsalásnak.

És ha együtt maradtok, akkor onnantól kezdve ha nem kívánod éppen, akkor is fogsz szexelni, nehogy megint megcsaljon? Olyanokat fogsz csinálni mostantól, amit ő eddig szeretett volna kipróbalni te pedig nem, csak hogy ne csaljon meg? Érted a lényeget? Az igényetek eleve különbözik, ő ezen nem tud változtatni, ahogy te sem.

Pár év múlva ha elmúlik a bűntudata és elfelejti milyen rossz érzés volt, hogy ezt tette veled, lehet megint megteszi, mert annyira kiakarja próbalni hogy mondjuk seggbe dugja valaki.

A lényeg, hogy ha egyszer megtette, képes lesz rá megint, 10 év múlva, 2 gyerek után, mivel egyszer is képes volt rá.

És azt tegyük hozzá, hogy nem tudom kivel csalt meg, de azt is megelőzte valami.

Ahhoz valakivel flörtölnie kellett, incselkedni stb hogy eljussanak az ágyig, szóval nem csak fizikailag csalt meg.

2023. máj. 10. 12:22
 13/26 A kérdező kommentje:

Ne gondoljatok semmi extra igényre, csak tényleg a gyakoriságot, némi spontaneitást hiányolt. Ezt elismerem, ez tényleg az én hibám.

Az érzelmi megcsalás része? Ezen sokat tépelődtem. Arra jutottam, és ő is megerősített ebben, hogy semmi érzelmi oldala nem volt a dolognak. Hirtelen, spontán történt, pont úgy, ahogy otthon sosem kapta meg.

Egy beosztottja volt egyébként, akit azóta el is bocsátott rögtön. A férjem mindenkivel figyelmes, előzékeny, nagyvonalú, de határozott, és intelligens, érzelmileg is. Mindegy, szóval értitek, nem véletlenül voltunk/vagyunk együtt. Ezek a tulajdonságok pedig elég félreérthetőek és imponálóak lehetnek egy kiéhezett, vagy egy ilyen típusú nőnek. Nem kellett hozzá flörtölnie valószínűleg, hogy az a cafka rávesse magát.

Még most is kiráz a hideg, undorító.

2023. máj. 10. 12:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Ezek miatt egyébként gyűlölöm, hogy miért nem csak velem ilyen. Miért kell mindenkivel ilyen jónak lennie? Nagyon félek.
2023. máj. 10. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon félek, engem a barátnőm csalt meg, kb hasonló volt felállás, hasonló a jelenlegi probléma....félek, rettegek, némileg az önbizalmamat is eltiporta, nem tudok kiengedni, felengedni, folyamatosan feszült vagyok, görcsben van a testem, és szedülök, stresszelek.
2023. máj. 10. 12:54
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

"Egy beosztottja volt egyébként, akit azóta el is bocsátott rögtön."

Szóval az a nő elveszítette a munkáját és most kereshet másikat, mert a palid egy r.banc és nem bírt a farkával, miközben te, a felesége, várod hogy hazaérjen.

"Nem kellett hozzá flörtölnie valószínűleg, hogy az a cafka rávesse magát."

:DDD

szóval itt szegény férjecskéd az áldozat, akit az a nő lényegében megerőszakolt, ő aztán nem tehet semmiről:DD

Inkább a palidat cafkázzad, hiszen ő b.szatta meg magát főnök létére miközben házasságban él, ő tartozott neked hűséggel, nem a nő.

Ezután a kommented után úgy vagyok vele, hogy megérdemled ezt, nem tartom semmire azokat a nőket, akik ilyenkor nem a férjüket hibáztatják 100%-ban, hanem a nőt:)

2023. máj. 10. 12:54
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

13:

Én nem akarom védeni a "cafkát", de azért egy megcsaláshoz két ember kell!

Biztos nem tartott a férjed fejéhez egy pisztolyt, hogy szexeljen vele!

Azért ne mentsük már fel ilyen esetben a férfit, és ne csak a másik fél legyen a "cafka" (fordított nemekkel is érvényes). Vastagon benne volt a férjed is ebben, mert a döntést ő hozta meg, ő felel a saját tetteiért.

Egyébként sokan írják hogy munkahelyen jönnének össze munkatárssal, főnökkel....Erről én mindenkit le szoktam beszélni.

Majd idézni fogom tőled az alábbi sorokat:

"Hirtelen, spontán történt, pont úgy, ahogy otthon sosem kapta meg.

Egy beosztottja volt egyébként, akit azóta el is bocsátott rögtön. A férjem mindenkivel figyelmes, előzékeny, nagyvonalú....."

Én mindig mondom hogy könnyen elveszthetik egyesek az állásukat. :)

2023. máj. 10. 12:55
 18/26 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre, dehogy védem, nem kicsinyítem a bűnét. Higgyétek el, millió órám van abban, hogy megpróbáljam elnézni neki a "botlását", és újra bízni tudjak benne. A mai napig nem sikerült, és egy-egy rosszabb napom alkalmával legszívesebben péppé verném a fejét, aztán pedig begyógyszerezném magam.

Igen, ő a hibás, de nyugodt lélekkel cafkázom le a cafkát, mert pontosan tudta, hogy várom otthon a férjemet, és ismertük egymást. Egyébként figyelmeztettem a férjemet, hogy óvatosan pl. vele is, de csak legyintett, hogy képzelgek, és miért tetszene ő rajtam kívül akárkinek is, és egyébként is, semmi okot nem ad rá, hogy félreérhető helyzetet idézzen elő. Erre tessék. Szóval nagyon soktényezős, és nem fekete-fehér.

2023. máj. 10. 13:04
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja, és nyugdjatok meg, keresett ám neki azonnal másik állást. Veszekedtünk is miatta.
2023. máj. 10. 13:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Abban az értelemben nem reális a dolog, hogy elindulj a feldolgozás útján, ez hónapokat, rosszabb esetben éveket vehet igénybe, és ez teszi majd próbára a kapcsolatotokat majd igazán. Nagyon sokszor fogsz visszaesni, rengetegszer jön újra és újra vissza, hogy "úristen megcsalt", ami számomra nagyon kellemetlen még, hogy amikor álmodom, és újra álmodom az egészet és felébredek, és nincs az a tudat, hogy "huhh...Jézusom, de jó csak álom volt", és jön a szörnyű valóság, hogy nem, nem csak álom volt, ez megtörtént....

Nem tudom melyik fázisában vagy a dolognak, de ez nagyon fájdalmas és kimerítő lesz. :( :/

Sokszor jön fel bennem, hogy hogyan is bízzak ezután bármelyik nőben, és sokszor van, hogy elgondolkodom azon, hogy miért tette, visszavezetem átrágom, lerágom, kirágom, berágom, túlrágom, rágom, rárágok....végeláthatatlan.....

Nem tudom, szerintem van olyan ember aki ezt letudja nyelni, van olyan aki nem.

2023. máj. 10. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!