Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok az aki nem megértő?
Férjemmel meg a gyerekekkel végre több év gyűjtés, egy év felújítás után végre beköltöztünk a házunkba.
Előtte a férjem családjának a házában laktuk, ahol férjem vagy 15 éve lakott, én 6 éve.
Az egy régi, büdös, lepattant ház volt.
Ebben az újban mindent mi csináltunk. Imádok itt lenni, nagyon boldog vagyok hogy végre teljesült az álmom (álmunk?).
Erre ő egy hétig komolyan olyan volt mint akinek meghalt valakije.
Azóta csomószor rossz kedve van, hogy ez a ház nem tetszik neki, itt hideg van(spórolni kell a fűtéssel, így 18-20 fok van), most az egyik sarokban penész is lett emiatt is szomorú..??
Neki semmi sem jó, nem tetszik a szobája.
Tököm kivan vele hogy életem legjobb dolgát ezzel elrontja és már ha felhozza a nyavajgását, ideges leszek. Szerinte én meg nem vagyok megértő, mert én öleljem meg ilyenkor...
Mi a feneert nem képes örülni annak hogy végre saját otthonunk van?
Próbálj meg kedves lenni vele, hamarabb túl lesz akkor rajta, mintha el kell nyomnia.
Mikor mi beköltöztünk az új lakásba, én is ki voltam akadva, hogy ár-érték arányban nem volt jó vétel.
Pár hónap alatt nem jutott folyton eszembe, de amikor anyósom jött és elmondta, hogy milyen jót vettünk, na utána, ha elment még mindig képes voltam sírni, meg napokig rossz kedvű voltam.
Amúgy viszont én kezdtem el mindenkit győzködni, hogy jó és végül el is hittem. Tudom, hogy a másik oldal is rossz, de nem azért csinálja, hogy veled kitoljon, és nem kell megértőnek lenned, de neked lesz könnyebb, ha az vagy.
Igen, szerintem te vagy a nem túl megértő. Sokan ragaszkodnak a régi otthonukhoz és idő míg elfogadja az újat, lehet az bármennyire szép és jó. Adj neki időt.
Én tök megértem, én is tudok ragaszkodni így olyan dolgokhoz, ami másnak irracionális. Pl a szülői ház egy rossz beosztású, minden szempontból előnytelen ingatlan, ennek ellenére a jó emlékek miatt a mai napig ragaszkodom hozzá. Persze a sajátunk teljesen rendben van és elfogadtam, de nehéz volt megszokni.
Egyik ismerősöm szintén most költözött, zsír új házba, és a három gyerekük napokig sírt előtte még utána, hogy nem akarnak ott lakni, nekik a régi kell vissza... Felnőtteknél is megvannak ezek az érzések, még ha nem is tűnik logikusnak.
14 vagyok.
Hamarabb elküldte.
Szóval igen, lehetnél megértőbb Te is.
14-es, mondjuk piszok nem mindegy, hogy 20-21 fok van télen, vagy 17-18 - igen, egy időben nálunk is 18 volt, majd megfagytam, mert ülőmunkát végzek.
NEM elég, amikor odakinn is 4-6 fok van max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!