Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kiiktatni a nemi vágyaimat?
Ha olyan betegsége van, ami mellett nem lehet nemi életet élni (?), akkor én a helyedben megbeszélném vele a lehetőséget. Ez lehet prosti is akár. Ha a feleséged tudja, beeleegyezik, akkor nem megcsalás. Ha nekem ilyen gondom lenne, én elengedném a férjem, mert akit szeretünk, nem szeretnénk szenvedésre kárhoztatni.
A nemi vágyat szerintem nem egészséges kiiktatni. Hormon kezeléssel lehet.
Ha csak "alul" beteg, de egyébként nem gyenge, pl. el tud járni dolgozni, akkor kezével vagy szájával ki tud elégíteni téged. Ha szeret, meg is fogja tenni.
Ha gyenge és ereje sincs semmihez (pl. súlyos rákbeteg), akkor önkielégítés.
Ha nagyon elkap, akkor verd ki, de ne "elcsépelt módon", vagy gépiesen, hanem rendesen, átélve az élvezeteket.
Vagy szedj antidepresszánst, az eléggé leviszi az ilyen jellegű vágyakat (ezt tapasztaltam már), nagy lelki megnyugvást ad, ha elveszítesz egy kicsit a feszültségekből, amelyektől szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!