Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerősök már?
Van egy házaspár ismerősöm. Régen posztoltak, kíváncsiságból megnéztem az oldalukat. Nem voltak egymás ismerősei. Emlékszem régebben azok voltak.
Mi lehet az oka?
Nem vagyok fent sokat, csak kíváncsiskodtam.
6
Mielőtt hülyét csinálsz magadból a szólásoddal járj utána mit jelent...😂
Hat nezd, en valoban nem szoktam az ismeroseimet nezegetni, plane nem azt, hogy kivel ismerosok epp😂😂😂 HACSAK ugye nem akarok valamit az illetotol, es azert nyomozgatok utana.
Neked ennyire uncsik a napjaid, vagy mi? Ez a kerdes kb ugyanaz a kategoria, mint a falusi srac par napja, aki azon pattogott 4 oldalon keresztul, hogy miert nem koszonnek az uj szomszedok. Szerintem vegyetek fel a kapcsolatot egymassal, mind a ketten nagyon unatkozhattok.
Azt még nem. Mert annyira csodálatos pár. Olyan szép fotókat raktak ki. Csak feltűnt hogy pár éve közös képeik nincsenek. Nem értem mi a baj ezzel?
Aki azt írja unalmas az életem, na biztos az, más nem is lehet...
"Mert annyira csodálatos pár. Olyan szép fotókat raktak ki"
Na itt a baj. Aki túl sok képet posztol a tökéletes életéről, annak valószínűleg pont nem az, azért erőlteti ezt a látszatot.
Mondjuk párom pont nem posztolgatott szinte soha a családjaról, mégis otthagyta a felesége, sőt ő is kitörölte az ismerősök közül.
Mi is régebben sok képet raktunk ki férjemmel, aztán valahogy rájöttem, hogy nem akarok magamutogató lenni, és évek óta semmit nem teszek ki! Egy - két engem érdeklő általános cikket, de semmi személyeset. Egyik ismerősöm képeivel pl vissza is éltek, kamu profilt csináltak, és eladós csoportokba hirdettek nevében, aztán nem küldött terméket, csak a pénzt szedte be a csaló ...
Még ismerőseim számára sincs semmi kép rólunk. Ha valaki a hátam mögött ezen spekulálna, hogy miért nincs közös cuki képem a férjemmel, hát nem különösebben érdekelne. Lehet pont rólunk beszélsz, kérdező? :D
Aki jó ismerős, az úgyis tudja, hogy minden rendben van, csak a közösségi médiára nincs úgy szükségem. Tematikus csoportokban vagyok csak bent, amik engem érdekelnek, sok hasznos tudásra tettem szert, ezért vagyok csak fent.
A közös fotók mutogatásának hiánya önmagában még semmit nem jelent.
Mi sem szoktunk, pedig 13 éve együtt vagyunk. Kb évente 1-2 max de van, hogy akkor sincs konkrétan közös kèp ha posztolunk valamit, csak az, hogy hol voltunk, vagy pl hogy épp házassági évfordulót ünneplünk, vagy pl ha elmentünk közös programra, én szoktam képeket csinálni az adott környezetről, pl a biliárdasztalról ha játszani megyünk, a mozijegyekről ha filmezni, vagy a bowlingpályáról ahol voltunk, vagy az állatkertről ahol jártunk stb stb, de közös képet nagyon ritkán teszük ki. Nem érezzük szükségét. A mi közös képünk amit kiraktunk konkrétan utóljára 2021 végén volt a 10. házassági évfordulón. Azóta nem, pedig ugyanúgy együtt vagyunk.:)
A kapcsolat megléte nem a közös facebook képeken múlik.
Ha viszont ki volt írva hogy kapcsolatban vannak egymással vagy hogy házasok, de azóta ez már le van szedve, akkor nagy eséllyel szétmentek. Az ilyet minden ismerősöm leszedte aki kapcsolatban vagy házas volt, de szakítottak, váltak.
Van ismerősöm aki soha semmilyen képet nem tett ki, de kint volt hogy kivel házas. Kb 8 évig. Aztán már nem...majd kb 2 hónapra rá, hogy leszedte a házas állapotot, láttam megosztva hogy egy új pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!