Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem folyton mondja tiszteljem mert ő férfi . És neki nem kell tisztelni a feleséget ? Mért felsőbbrendű a férfi ?
Szóval a tiszteletet egyedül azért érdemli, azért szolgált rá, mert farokkal a lába között született.
Minek mentél hozzá egy ilyen emberhez?
A kisebbségi komplexusosak ilyenek. Nekem a barátom akkor mond ilyeneket mikor lebuktatom, kiröhögöm, szánalomnak nézem, vagy azt érzi tőle függetlenül, hogy annak nézem.
Főleg amikor "csalfák", pl.előttem flörtöl, vagy nyáladzva leseget vkit a neten, általában olyan gúnymosolyojaim vannak, olyan kisugárzó lenézés van bennem olyankor mikor lemennek egy h.rébe, hogy már szavak nélkül is agyon vannak alázva.
Vagy még: amikor mint nő megvédem magam, vagy kikérek magamnak vmit. Pl ha háttal fordítva vagy ignorálva akar velem aludni, vagy veszekszik, simán elalszom én a nappaliban is vagy otthon, nem fogok picsogni, ugy nagyon nem is zavar mert a nappali tök jó bunkeres, az otthonom meg az otthonom értelemszerűen, ilyenkor is meg vannak sértődve, hogy én hogyhogy elmegyek, hogy képzelem én ezt, ezt egy férfi se tűrné, alázom a férfiakat, tanulnom kéne még. Meg jönnek ezek a dumák.
Valaki meg csak elkezdi fenyegetőzni, vagy kiabálni hogy féljek megijedjek, vegyek vissza, mert másképp nem tud semmit.
Nem szeretik azt ha egx nőnrk tartása van. Nem bírják.
De ki védene meg, ha én magam sem védeném meg?
"Nem szeretik azt ha egx nőnrk tartása van. Nem bírják."
Bocs, de nálad semmilyen tartást nem látok. Egy baromnak tartod, de még mindig vele vagy. Kicsit ellentmondásos a dolog.
Ef 5,28
Úgy kell a férfiaknak szeretni az ő feleségöket, mint az ő tulajdon testöket. A ki szereti az ő feleségét, önmagát szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!