Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az létező jelenség, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az létező jelenség, hogy egy nő megelégszik a szintjével de a gyermeket titokban egy jó adottságú chad férfival csináltatja meg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 11:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Ostoba incel ideológia.
2023. ápr. 6. 11:48
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarom elhinni, hogy valaki ezeket a kérdéseket komolyan is gondolja.🤦🏻‍♀️
2023. ápr. 6. 11:49
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2023. ápr. 6. 11:51
 4/25 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy is. És nem hiszem el, hogy komolyan kérded. :D
2023. ápr. 6. 11:57
 5/25 anonim ***** válasza:
80%

Inkább fordítva.

A "rendes" pasitol gyereket, a chad meg jó lesz szeretonek.

Vagy a chadtol gyereket, amit a "rendes" nevel. :D

2023. ápr. 6. 12:06
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Mondd már meg nekem, hogy lehet "titokban" chaddel gyereket csináltatni? Nekem valahogy sose sikerült.
2023. ápr. 6. 12:13
 7/25 anonim ***** válasza:
20%

"Mondd már meg nekem, hogy lehet "titokban" chaddel gyereket csináltatni? Nekem valahogy sose sikerült."

Mert a szeretője.

2023. ápr. 6. 12:16
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta, hogy titokban? Az a "rendes" ha szereti a párját felneveli mint a sajátját.

Vagy ha olyan az a nő, akkor elhitetti, hogy az övé a gyerek.

Nem azért írom mindezt, hogy ez 100%-ban így van, de azért azt se állítsuk már, hogy ostoba ideológia, mert nem az!

Millió példa van az életből, hogy igenis ilyesmi létezik.

2023. ápr. 6. 12:17
 9/25 anonim ***** válasza:
60%

"Nem azért írom mindezt, hogy ez 100%-ban így van, de azért azt se állítsuk már, hogy ostoba ideológia, mert nem az!"

De igen, az.

Jelenség szinten nem létezik.

Példa szinten meg nagyon sok dolog létezik, de ettől méf nem általános.

2023. ápr. 6. 12:45
 10/25 anonim ***** válasza:
38%

#8! A kérdező fogalmazott úgy, hogy titokban.

#7! És? A chad olyan hülye, hogy gyereket csinál neki? Nem védekezik? Miféle filmeket néztek ti? Menjetek már ki a való életbe.

A nő "megelégszik a szintjével". Ha a chad akkora nagy durranás, akkor miért tartana a feleségénél rosszabb szeretőt, akinek még gyereket is csinál?

2023. ápr. 6. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!