Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségektől kérdezem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségektől kérdezem, hogy boldogtalanok vagytok a házasságotokban?

Figyelt kérdés

Miért vagy boldogtalan? Mennyi éve vagytok együtt?

Hány évesek vagytok?

2023. ápr. 6. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

40. 39-es vagyok. Üdv a klubban. Nálunk dettó ugyanez van, csak én vagyok a férfi. A szexhiány nem csak testi, hanem lelki szenvedés is! Erre jön rá az önbizalom szép lassú leépülése is. Nem tudom, én úgy vagyok vele hogy a feleségemnek 1000 olyan dolgot megteszek, amit sosem tennék magamtól. Az a baj a szexszel, hogy akárki akármit is mond, az egyfajta érzelmi jelzés, egy utalás a másik irányába hogy oké, veled vagyok de csak egy bizonyos határig. Számomra ez erősebb és komolyabb dolog mint amikor valaki bánatában félrelép. Számomra az amikor az egyik fél mindent negtesz a másikért, a másik meg elfalazza magát, az az igazi megcsalás! Sőt rosszabb, mert ez az állapot folyamatos, ott vagy vele, de ő minden másodpercben érzékelteti hogy nem akar.

Én mára minden zokszó nélkül le tudnék feküdni egy nő el, ugyanis több mint 10 év elég idő volt ahhoz hogy ne érezzek lelkiismeretfurdalást. Persze abban a pillanatban lehet hogy azt mondanám hogy nem ezt kerestem, de elméletben már beleőrülök ebbe az egészbe. Minden egyes nap elpazarolt idő...

2023. ápr. 15. 17:48
 42/60 anonim ***** válasza:
63%

35-37 Ez az egyoldalú nőgyűlölet azért túlmegy a tolerancia határán. Azért mert neked van egy feleséged aki rádunt, mert nem vagy jó intim területen',vagy ápolatlan ,vagy tuskó vagy bármi és ő már más nemiszervén lovagolgat...-persze,hogy vannak kifogásai és nem enged magához.

De ne vetítsd már ezt ki minden feleségre!

-Ez a te frigid,(vagy más f@szán lovagoló) luvnyád,-tenyereden hordozott édes" feleséged aki konkrétan cseppet sem tisztel,tesz rád magasról.

Más házasságában meg 20-30 év után is ott az intimitás.

-Amit te irigyelsz.

2023. ápr. 15. 18:07
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
Na én tényleg írigylem azokat, ahol 20-30 év után is ott az intimitás. #40 voltam.
2023. ápr. 15. 20:04
 44/60 anonim ***** válasza:
36%

42. "35-37 Ez az egyoldalú nőgyűlölet azért túlmegy a tolerancia határán. Azért mert neked van egy feleséged aki rádunt, mert nem vagy jó intim területen',vagy ápolatlan ,vagy tuskó vagy bármi és ő már más nemiszervén lovagolgat...-persze,hogy vannak kifogásai és nem enged magához."

Köszönöm hogy megerősítettél benne, mármint hogy egy nő hogyan gondolkozik.

- intim területen én vagyok az aktív, akinek van érzéke a dolgokhoz

- mindennap borotválkozok, meg van az összes fogam, a ruhatáram teljes,

- a környezetem szeret, sőt...

Nem, nem! A feleségem kerüli a szex vagy az intimitás minden formáját, másokkal meg pláne! Csak jobban tudom mint te. A frigidet aláírom, a lúvnyát nem. Más farkán sem lovagol sajnos. A többi oké.

Más házasságokban sincs 20-30 év után intimitás, ha van az olyan ritka mint a frhér holló. Ezt onnan tudom, hogy ebben a korosztályban van a széles ismeretségem. Ilyenkor van az, hogy a férfiak vagy a munkájukba, vagy a hobbijukba temetkeznek. Aztán van olyan réteg aki meg az alkoholba, bár ezt ismeretlen pálya mert nem iszom. Sőt, nem is dohányzom. Most kapaszkodj meg, a korosztályomat megszégyenítő fizikumom van, egy szuper BMI indexszel.

Miért nem sepregetsz olyan helyen, amiben van tapasztalatod? Egyébként tényleg köszi hogy hoztad azt a példát amiről írtam.

2023. ápr. 15. 20:56
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
44 Nincs valami méretbeli különbség nálatok? Pl túl kicsi, kellemetlen hogy nem érzi, túl nagy, fájdalmas emiatt, bármi testi változás, vagy hogy ő nem sportol, nem fitt, ezeknek nagyon nincs köze a borotválkozáshoz, a ruhatárhoz, a fogaid számához vagy a környezeted szimpátiájához. Ezek adottságok.
2023. ápr. 15. 21:35
 46/60 anonim ***** válasza:
34%

44 Tapasztalatról csak annyit, velem szexel a párom veled meg nem...

Az én baráti körömben meg 80%-ban teljesen stabil a szexuális életük,-de mi szórakozni járunk, táncolni és koncertekre, bowlingozni,túrázni...

Tehát attól,hogy neked "nektek" sz@r ,ne írd már le ezt a korosztályt.

2023. ápr. 15. 22:11
 47/60 anonim ***** válasza:
21%
#46 Valóban a barátaid házasélete 80%-ban stabilan jó? És huszonéve vannak mind együtt?
2023. ápr. 15. 23:31
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok. Úgy érzem a férjem egyáltalán nem kíváncsi rám női mivoltomban. Értékeli az életünkkel kapcsolatos erőfeszítéseimet, dicsér, hálás, és ő is igen aktív az otthonunkkal, családunkkal kapcsolatosan.

Szerintem is érzelmi jelzés az, hogy akarja-e egyáltalán látni a másik a testedet, megérinteni, babusgatni, örömet szerezni egy simítással, puszival vagy csókkal.

Nahát nálunk ez annyira nincs meg a férjem irányából, hogy sokszor legszívesebben sírva fakadnék vagy csomagolnék és elutaznék.

Mégcsak érzelmi analfabétának sem nevezném, mert érzelmes, megérinti mások gondja, szenvedése és segítőkész is.

2023. ápr. 19. 08:27
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
#48 ugyanez nekem is. Mintha a legjobb barátja lennék, társa mindenben. Semleges neműként.
2023. ápr. 19. 09:45
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
48-49. Azért ez tök szuper, hogy a valóságban a házaspárok nagyjából semlegesneműként élik az életüket(már aki bevalja). Én most tényleg nem támadom sem a nőket, sem a férfiakat, de a környezetemben ahol nyugi van, ott nagyjából ugyanaz a helyzet. Elvannak, nevelik a gyerekeket, példásan menedzselik a családi életüket, autót vesznek, utaznak stb. Aztán amikor sztorizás van, mindenki megnyugszik hogy oké, nem csak nálunk van ez a testiségből elégtelen osztályzat. Pont olyan a dolog hogy teljesen kényelmes, érzelmileg, anyagilag is stabil, erőszakmentes, gyakorlatilag semmi súrlódás, csak hát éppen az egyik fél szeretné a szexet és az azzal járó érzelmi töltés, a másiknak meg ez egyáltalán nem fontos. Ez nem figyelmetlenség, hanem az, hogy neki erre alapvetően semmi szüksége, nem is érzi hogy ez hiányként merül fel. Ha szólsz neki, talán összeszedi magát 1-2 menetre, de úgy tartósan és mélyen semmi sem változik. Ilyenkor jönnek azzal hogy miért nem válsz el? Azért, mert jobb szót nem találok rá, de én pl. nem szeretnék belekerülni ebbe a tetőtől-talpig moslékba ami ma jellemzi a társkeresést. Nem szeretnék ismerkedni, vagyis szenvedni mindenféle emberrel, nem szeretnék vad idegenekkel randizni, nem szeretnék hetekig levelezgetni, össze vagy beköltöztetni magam mellé senkit. Nem szeretném elveszíteni a családomat, azt a kicsike vagyont és biztonságot amit 20 év kemény munkájával raktunk össze.
2023. ápr. 19. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!