Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségektől kérdezem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségektől kérdezem, hogy boldogtalanok vagytok a házasságotokban?

Figyelt kérdés

Miért vagy boldogtalan? Mennyi éve vagytok együtt?

Hány évesek vagytok?

2023. ápr. 6. 10:08
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
72%

En boldogtalan voltam fokozatosan egyre jobban, negy eve tetozott. Bejelentettem, hogy el akarok valni, megbeszeltuk, hogy jaj, megsem, de nem mult el. Aztan mar egesz osszeomlas felem volt. Negyvenesen, a ferjemmel nem volt baj, de mielott vele talalkoztam, kimaradt az ifjusag osszes dolga az eletembol.

Jott egy par honapos amokfutas, alig alvas, alig eves, tarskeresozes. Nalam sokkal fiatalabbakkal leveleztem es tobb egyalkalmas szex is volt, tobb pasival.

Azt kell, hogy mondjam, eletem legszebb elmenye volt az egyik, a valodi nevet se tudom.

Azota pedig ez a vagyakozas, ez a megbanas, a fel eletem elvesztese miatti keserges eltunt. Ahogy jott a covid, es ossze lettunk zarva a ferjemmel, es mar multido volt amit leirtam, hirtelen olyan szeretet bontakozott ki. Szinte nevetnunk kell, valahanyszor osszenezunk.

Es nem bantam meg a felrelepest, viszont megvan bennem, nem kell tobbe mas.

2023. ápr. 15. 00:00
 32/60 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon nem szoktam ilyet írni de végig olvasva a válaszokat itt nem csupán a szex, de a gondolkodásmód sem stimmel...- Tehát ha valami kaki' akkor nem kifürdünk belőle hanem benne csücsülünk évtizedeket?

Olyan nő után epekedni aki már nem szeret?-Olyan pasi után vágyni aki nem kíván? Ez önbecsapás ,nem szerető kell,- új élet ahol vibrálás van, tánc, mosoly, ölelés. /N.

2023. ápr. 15. 01:18
 33/60 anonim ***** válasza:
0%

30. Nem mindennapos téma szex, sőt a viccelődés sem. Azért ennél a pontnál megkérdezném hogy egy kapcsolat vagy házasság miért kizárólag csak a nők körül forog? Vagy inkább miért van az, hogy az alkalmazkodjon akinek fontosabb a kapcsolat? Persze papíron egyenrangúak a felek, de az életben sosem. A férfi ne poénkodjon, szóba se hozza a szexet, állandóan álljon készenlétben hogy mikor és miben segítsen, ne legyenek vágyai, minden csak úgy történjen ahogyan a feleség akarja, várjon akár heteket, minden mozdulatára figyeljen, csak a nő lehet fáradt, csak a nők érzései a fontosak. Emellett a férj hozza le a csillagokat, dolgozzon, háztartást vezessen, gyereket neveljen. Ha mindezek megvannak, ügyeljen hogy fitt legyen és sármos, szórakoztató és figyelmes. Persze csak annyira, amennyire azt a felesége által kisugárzott jelekből érzékeli.

32. Az a baj, hogy a válás egy 40-es, családos férfi számára belépő a magányosok klubjába. Egy nő miatt veszítsek el mindent?

Aztán elváltan, lehetőségek hiányában hol és kikkel ismerkedjek? Ahogy eddig sincs időm ilyenre, utána még ennyi sem lenne. Vagy találkozgassak ugyanolyan levetett, frigid és egoista nőkkel, akiktől nemrég szabadult meg a férje? A másik fő probléma meg az, hogy a léc egy bizonyos szint alá nem fog kerülni, és úgy látom hogy ez a mai viszonyokat nézve magasan van.

2023. ápr. 15. 09:52
 34/60 anonim ***** válasza:
66%

"Vagy találkozgassak ugyanolyan levetett, frigid és egoista nőkkel, akiktől nemrég szabadult meg a férje?"

Erre nagy esélyed van hogy ilyenbe futsz bele. A feleségedhez hasonló nők és a hozzád hasonló férfiak a szinglik többnyire 40 után. Pont azért mert elbeszéltek egymás mellett. Tök jó hogy leírtad a szempontjaid, ami érthető is, de még mindig nem érted hogy mit szeretett volna a feleséged.

A másik meg hogy igazából jól kellene magad érezned, legalább kezdj el valami egészségjavító dolgot, lehet menne neked is az hogy egyszer egy elkapott jó hangulatában a meló után egyből ráveted magad a legjobb pillanatban, a megfelelési kényszered helyett, mint azok a jópasik akiket irigyelsz. Utána a többi jön magától. De egyenlőre annyi benned a neheztelés, hogy nem is értem mit vársz. Azt hiszed nem látszik? Valószínű messziről süt rólad.

2023. ápr. 15. 10:54
 35/60 anonim ***** válasza:
22%

34. Mi beszélgettünk már sokat a témáról, nem beszéltünk el egymás mellett. Én elég sokmindent csinálok, egyben érzem magam, nem vagyok elhízva, sőt. Rávetni magam??? 😂 Viccelsz? Mégis mikor? Napközbe? Figyelj! Napközben folyamatosan tolja burkoltan az anti-szex kampányt. Neki az a legfontosabb hogy ne legyen! Szerinted ezek után érzek vágyat arra hogy megalázzam magam? Látom, van szemem hogy milyen az a szexi férfi kategória. Hát én nem ilyen vagyok, engem átlagosnak teremtett az Isten. Azok a tulajdonságaim amik férfivá tesznek, azok nagyjából csak a nők önös, önző érdekeit szolgálják, de semmi képpen sem a szexuális vonzalmat. Tömve van a világ elvált emberekkel: férfiakkal akik mindenkit megdugnának aki mozog, és nőkkel akik csak olyan embert keresnek akik az életüket szórakoztatóbbá tennének, persze szex nélkül.

Ami probléma az az, hogy a média azt tolja mindenhol hogy a nőket mennyire érdekli a szex! Hogy ők szexmániásak, szex Istennők. Hogy egy nőnek egész nap a szexen jár az esze, hogy a nők mennyire bevállalósak! Ló...t. Maximum egy törpe kisebbség arányaiba nézve. A többség annyira jól megvan szex nélkül is, sőt ha az elején van is, később azon mesterkednek hogyan redukálják le nullára. Lehet ezen vitázni, csak felesleges! A társkeresők tömve vannak kielégítetlen, szexmentes életet élő, ámde házasságban, kapcsolatban lévő férfiakkal. Ja, és akkor olyanokról .int én nem is beszéltünk, akik nem keresnek sehol sem, csak kínlódnak magukban. Majd hiába tettek meg mindent, azt japják hogy türelmetlenek, bunkók, nem értenek a nőkhöz. Biztosan a férfi hibája hogy egy nő mondjuk fél éve nem szexelt a férjével. Hű micsoda alkalmatlan és undorító lehet! A hitvány, céltalan drogos meg a sztár, ő aztán a férfiasság nezovábbja, persze vele minden nap szexel a nője.

Egyébként ez jóval túlmutat a testiségen! Itt már keményen a női önzőség és lélektelenség dominál.

Ilyen nőkből meg Dunát lehet rekeszteni az elváltak piacán. A lényeg hogy hogyan tudnak kihasználni egy férfit, mindez értelmezhető a házasságokban is. Természetesen a globális irányelv az, hogy mindig a nőknek van igaza, a férfiak értéktelenek, vecstelenek, semmit sem érnek, lecserélhetők, örüljenek ha hozzájuk szól egy nő. Társadalmi és családi státuszuk nulla.

2023. ápr. 15. 11:50
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk nem túl szexi a szöveged szó ami szó. Unintelligenseket nehéz kívánni, és annyira egyoldalúan szidod a nőket, hogy ez sajnos nem túl intelligens dolog. Az intelligencia szexi. Nem papírfüggő, gondolkodástól függ. Jó dolgokat írsz amúgy, de annyira egyoldalú, hogy majdnem jobb lenne ha inkább meg se szólalnál, mert tök veszélyes ez a nőellenes kampány. Tényleg, ilyen konfliktus nincs nálatok, hogy az egyikőtök túlképzett szakbarbár?
2023. ápr. 15. 12:27
 37/60 anonim ***** válasza:
19%
36. Az intelligens szövegeken már régen túl vagyok. Amikor azt látod hogy a kulturált kommunikáció csak ront a helyzeten, akkor lassan nélkülözni fogod. Nálam annyi van, hogy én kimondom azt amit más nem mer, vagy még reménykedik hogy meg tudja oldani. Ez itt nem 20-30-as kozosztálynak szól, hanem azoknak a nőknek, akik beleszoktak a nagy kényelembe, a férfi arra jó hogy ezt fenntartsa. Amikor szép lassan ilyen-olyan jogokra hivatkozva, mintegy alátámasztva a szexmentes élet jogosságát. Majd amikor már nem tudsz többet tenni, mégis ebben kell élned, már nem akarsz olyan intelligens figurát hozni. Laza fél év szex nélkül úgy hogy hiánytalan családi és érzelmi, anyagi hátteret produkálsz, na az erős indulatokat váltana ki belőled is. Lehet hogy az volt a baj, hogy nem követeltem meg a szexet nap mint nap, nem éreztettem félelmet benne sosem úgy mint ahogyan azt nagyon sokan teszik. Ez a jámbor, egyenlők vagyunk, demokrácia van, nyugi majd én biztosítok mindent felállás halálos a férfiakra nézve. Lehet hogy szeretőzni kellett volna meg prostizni, az elég férfias, a nők meg szeretik ha pezseg körülöttük az élet, a szenvedés meg a lételemük.
2023. ápr. 15. 12:42
 38/60 anonim ***** válasza:
82%

Oké, de nemcsak a nőknek. Na az lenne a szexi ha idáig eljutnál, hogy nem a nőkre vetítenéd ezt hanem rájönnél hogy működnek az emberek. De remélem javul a helyzetetek, sok erőt kívánok hozzá, és lazítást, ha kell akkor meg váltást.

Még annyi hogy az intelligencia nem a sok beszédben mutatkozik meg, sőt. Van akinek másból lenne hiány, épp nem a beszédből. Aki nagyon sokat beszél, és csak hallgatni kell, ott is szokott lenni valami gond, amit nem biztos hogy a feleség/férj meg tud oldani.

2023. ápr. 15. 13:27
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
38. Értem mit akarsz mondani. A feleségem azt mondta, hogy velem nincs baja semmi téren, egyszerűen csak ez van. Minden nagyképűség nélkül mondom, hogy csodálkoznék is ha komoly baja lenne velem.
2023. ápr. 15. 14:02
 40/60 anonim ***** válasza:
100%

Van egy jó házasságom, egy viszonylag nyugodt életem. Tulajdonképp boldognak kellene lennem, de mégis frusztrált vagyok és sokszor depis. Miért? Az egyre nehezebben feldolgozható szexhiánytól. Nőként. Első menekülési pont a vibrátor vásárlás volt. Egy új játék szuper orgazmust ad, aztán hamar elillan ez a hatás és megy a szenvedős maszturbálás. Mert hiányzik a férfi test, ölelés, csók.

Jó szeretőt találni pedig nagyon nehéz. Egy barátom kérdezte: sunyik között hogy akarsz korrektet találni?

Én is sunyi vagyok és korrektséget keresek?

Sose gondoltam, hogy nekem ennyire fájdalmasan hiányozni fog a szex 40 felett.

2023. ápr. 15. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!