Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondjam meg a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A férjemmel évek óta vannak gondjaink, beszélgettünk is róla, próbáltuk megoldani. A mindennapokban jól megvoltunk, nem volt vita, semmi ilyesmi. Szép lassan elmaradt a szex, a csók, sőt meg a puszi is mikor hazaértünk vagy elmentünk itthonról. A héten viszont be kellett vinnem egy papírt neki a munkahelyére, amit itthon hagyott. Beszélgettünk kicsit, majd mikor elköszöntünk adott egy puszit a számra. Nagyon meglepett és régen nagyon is örültem volna, de most semmit nem éreztem, sőt nagyon furcsa volt. Jobban belegondoltam a dolgokba és arra jutottam, hogy lehet már nem szeretem. Ezt hogy mondjam meg neki?

Köszönöm a válaszokat!

2023. márc. 25. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy KÖTELEZEŐ ezt a szemébe vágni, hogy már nem szeretlek. Igazából az a kérdés, hogy meg akarod-e meg tudod-e menteni ezt a kapcsolatot.

Pszichológusok azt mondják, hogyha a kapcsolat kezdetére pozitívan tudsz visszagondolni (pl. milyen jó volt, amikor még szerelmes voltam bele, stb.) akkor jó esély van a kapcsolat megmentésére, hogyha mindketten dolgoztok rajta.

Azt gondolom, hogy az önmagában nem válási ok, hogy ellaposodott a kapcsolat.

Természetesen kérdés, hogy te és ő akartok-e ebbe energiát fektetni, mert nem lesz könnyű, de szerintem kár lenne csak így kidobni 18 évet.

2023. márc. 28. 15:53
 12/13 fsb1000 válasza:
Hát... ha a szex végleg elmaradt, akkor talán sejti, csak ö sem mer pontot tenni a kapcsolat végére. Szerintem simán mond meg neki, ez a helyzet (nem lesz meglepetés) és ha van rá lehetőséged kezdj egy új életet. Máshol, más lakásban, más partnerrel. Persze le lehet így is élni egy életet közös tiszteletben és megbecsülésben, de kell a szerelem, legalább valami maradéka, legalább valami ami nem csak intellektuális vonzalom.
2023. ápr. 1. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:

És amúgy kívánod a szexet? Masztizni szoktál? Mert ha már azt sem kívánod (nem csak a férjeddel, hanem senkivel sem) akkor mi a gondod?

Ha tevedek, akkor bocsi

2023. ápr. 3. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!