Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy már nem szeretem?
Sziasztok!
A férjemmel évek óta vannak gondjaink, beszélgettünk is róla, próbáltuk megoldani. A mindennapokban jól megvoltunk, nem volt vita, semmi ilyesmi. Szép lassan elmaradt a szex, a csók, sőt meg a puszi is mikor hazaértünk vagy elmentünk itthonról. A héten viszont be kellett vinnem egy papírt neki a munkahelyére, amit itthon hagyott. Beszélgettünk kicsit, majd mikor elköszöntünk adott egy puszit a számra. Nagyon meglepett és régen nagyon is örültem volna, de most semmit nem éreztem, sőt nagyon furcsa volt. Jobban belegondoltam a dolgokba és arra jutottam, hogy lehet már nem szeretem. Ezt hogy mondjam meg neki?
Köszönöm a válaszokat!
Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy KÖTELEZEŐ ezt a szemébe vágni, hogy már nem szeretlek. Igazából az a kérdés, hogy meg akarod-e meg tudod-e menteni ezt a kapcsolatot.
Pszichológusok azt mondják, hogyha a kapcsolat kezdetére pozitívan tudsz visszagondolni (pl. milyen jó volt, amikor még szerelmes voltam bele, stb.) akkor jó esély van a kapcsolat megmentésére, hogyha mindketten dolgoztok rajta.
Azt gondolom, hogy az önmagában nem válási ok, hogy ellaposodott a kapcsolat.
Természetesen kérdés, hogy te és ő akartok-e ebbe energiát fektetni, mert nem lesz könnyű, de szerintem kár lenne csak így kidobni 18 évet.
És amúgy kívánod a szexet? Masztizni szoktál? Mert ha már azt sem kívánod (nem csak a férjeddel, hanem senkivel sem) akkor mi a gondod?
Ha tevedek, akkor bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!