Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vélemény?: Ha nyernék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény?: Ha nyernék a lottón nem mondanám el a csaladomnak, a férjemnek,sem a barataimnak mert nem akarok ez miatt tobb lenni a szemukben. Befektetném es a profitból adakoznék , +jó vállalkozásokba fektetnék. Mit tennél ha nyernél a lottón?

Figyelt kérdés

2023. febr. 27. 14:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nyilván meghivnám többször is a barataimat többször körökre, csaladnak is adnék, de nem mondanám el honnan tehetem meg mindezt :)
2023. febr. 28. 11:01
 22/29 anonim ***** válasza:
37%
Ebben ügyvéd biztos tudna segíteni, olyan nincs hogy a te pénzed is benne van, mégis örökségként vesz egy házat. Ténylegesen kisemmizett, anyagilag megkárosított, és még mindig vele vagy kérdező? Mi kell még, hogy ràjöjj ez nem férfi? És nem társ. Csak kihasznált.
2023. febr. 28. 11:48
 23/29 A kérdező kommentje:

Kedves 22 es, rájöttem de egyelőre nincs kiút :(

Az albi árak magasak es 1 fizuból kellene megéljünk. A nagyobb baj hogy ha sokszor beteg én nem maradhatok ki a munkából mert kirughatnak.

Ez is az én kérdésem:

Itt pont azon gondolkodtam hogyan váljak, de annyira elrontottam hogy kiút ebből tenyleg nem tudom ha egyáltalán van..:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

2023. febr. 28. 18:48
 24/29 anonim ***** válasza:
31%
Ha azonnal nem is tudsz elválni, ezt jogilag akkor is tisztázni kellene.
2023. febr. 28. 21:06
 25/29 A kérdező kommentje:

Már nemnagyon lehet sajnos.

A pénzt reszletben már néhány éve fizettük. Nyilván én is .

A végén adtuk a nagyobb összeget.

De annyira le voltam kötve, kb. alegrosszabb időszakban történt az átírás.

Nagyon nehéz volta kicsivel, mert korábban született mint kellett volna , nehezen evett, a problémát nem talalták a dokik stb. Akkor nehéz időszak volt míg ki nem derült mi a baj, igy minden energiám rá ment.

2023. márc. 1. 13:23
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha én lennék a férjed, mondjuk a megtudás pillantában kidobnálak, ugyanis ez komoly hazugság, nem annyi hogy emelték 30 ronggyal a fizumat.
2023. márc. 1. 22:13
 27/29 anonim ***** válasza:
45%

26.

Nem láttad a kérdező van jelenleg átverve.

Sőt még rosszabb helyzetben mert még lépni sem tud, hisz a megspórolt pénzét a férj saját számlájára irta , méghozzá úgy hogy nincs olyan ügyvéd aki abból vmit a feleségnek tudna kiharcolni, hisz örökségként lett leirva.

Egyértelmű ki csapta be a másikat.

2023. márc. 2. 10:45
 28/29 anonim ***** válasza:

Első látásra lehet ez a gondolat, de olvasd a kérdező valaszait is.

26#

2023. márc. 2. 10:48
 29/29 anonim ***** válasza:

Egy részét befektetném, a másikból meg körbeutaznám a világot.

De előtte a főnökömnek és pár felettesemnek is a képébe vágnám, hogy mekkora egy suttyók és sz.r alakok.

2023. márc. 4. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!