Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény?: Ha nyernék a lottón nem mondanám el a csaladomnak, a férjemnek,sem a barataimnak mert nem akarok ez miatt tobb lenni a szemukben. Befektetném es a profitból adakoznék , +jó vállalkozásokba fektetnék. Mit tennél ha nyernél a lottón?
Kedves 22 es, rájöttem de egyelőre nincs kiút :(
Az albi árak magasak es 1 fizuból kellene megéljünk. A nagyobb baj hogy ha sokszor beteg én nem maradhatok ki a munkából mert kirughatnak.
Ez is az én kérdésem:
Itt pont azon gondolkodtam hogyan váljak, de annyira elrontottam hogy kiút ebből tenyleg nem tudom ha egyáltalán van..:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Már nemnagyon lehet sajnos.
A pénzt reszletben már néhány éve fizettük. Nyilván én is .
A végén adtuk a nagyobb összeget.
De annyira le voltam kötve, kb. alegrosszabb időszakban történt az átírás.
Nagyon nehéz volta kicsivel, mert korábban született mint kellett volna , nehezen evett, a problémát nem talalták a dokik stb. Akkor nehéz időszak volt míg ki nem derült mi a baj, igy minden energiám rá ment.
26.
Nem láttad a kérdező van jelenleg átverve.
Sőt még rosszabb helyzetben mert még lépni sem tud, hisz a megspórolt pénzét a férj saját számlájára irta , méghozzá úgy hogy nincs olyan ügyvéd aki abból vmit a feleségnek tudna kiharcolni, hisz örökségként lett leirva.
Egyértelmű ki csapta be a másikat.
Első látásra lehet ez a gondolat, de olvasd a kérdező valaszait is.
26#
Egy részét befektetném, a másikból meg körbeutaznám a világot.
De előtte a főnökömnek és pár felettesemnek is a képébe vágnám, hogy mekkora egy suttyók és sz.r alakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!