Milyen egyetemi szakra menjek, ha nagykoromban saját vállalkozásomból akarok megélni?
Teljesen mindegy, de leginkább amihez érzéked van és érdekel is. Önfoglalkoztató bármivel lehetsz.
Hogy adott dologra lesz e addigra akkor is a jelenlegihez ugyanakkora képest kereslet mikorra elindítod a vállalkozásod nem igen lehet jósolni , de a tanultakat lehet jól fogod tudni hasznosítani a vállalkozásodban.
1-es Geográfusként hamburgert is előállítok vidékfejlesztésben , helyi gazdaságfejlesztő program keretében és gasztro turisztikan belül is😉.
Kérdezőnek: Egyébként már tanulmányaid alatt is lehetsz vállalkozó másodállásban aránylag kedvezően és a gyakorlatod is töltheted magadnál, szakdogozatot meg tudsz írni a saját vállalkozásodról, amit jobban értékelnek a sok elmélet és összeollózott plagizálás hatàresetes irományok helyett.
Nézd, ahhoz, hogy mihez van kedved és tehetséged - meg hogy a környezetedben, vagy a nagyvilágban mire van kereslet, az nem mindig van harmóniában egymással.
Én vegyész diplomával és kutatói főállásban internetkávézót csináltam vállalkozásként a múlt század 90-es éveiben, mert arra volt igény.
Ma már tudom azt is, hogy más távlat, ha a lakótelep igényeit akarod kielégíteni, és megint más távlat, ha az internet segítségével az egész világ a felvevőpiacod.
Ki a fene gondolná, hogy ezt ( https://www.youtube.com/watch?v=6QG4n3-rKTs ) a videót már jóval több mint félmilliárdan nézték meg?!? És már halálra keresték magukat vele :-)
A mögöttes részről itt írnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!