Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vélemény?: Ha nyernék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény?: Ha nyernék a lottón nem mondanám el a csaladomnak, a férjemnek,sem a barataimnak mert nem akarok ez miatt tobb lenni a szemukben. Befektetném es a profitból adakoznék , +jó vállalkozásokba fektetnék. Mit tennél ha nyernél a lottón?

Figyelt kérdés

2023. febr. 27. 14:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

aki úgy gondolja, jó ötlet a házastárs elől eltitkolni az őt illető vagyont

[link]

2023. febr. 27. 17:21
 12/29 anonim ***** válasza:
24%
Ezért nem kell házasodni, probléma megoldva. Amugy is a nőknek olyan kva fontos csak.
2023. febr. 27. 17:25
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Csak mondom hogy a fele a férjé ilyen esetben. Teljesen mindegy ki jatszik, kinek a penzebol. Ez vagyonkozosseg. Ha nem mondanad el a ferjednek, csunyan megutned a bokad.
2023. febr. 27. 17:40
 14/29 anonim ***** válasza:
61%

Ha én nyernék, akkor visítva ugranék a férjem nyakába, és csomagolnánk is. Irány a tengerpart! Menet közben dobnék egy sms-t a főninek, hogy ne várjon, felmondtam. A felmondási időt vonja le a fizumból. 🖕

Amúgy attól függ, hogy mennyit nyertünk. De unatkozni nem szeretek, vállalkozni kezdenék. Az megindokolná az életszínvonalat is.

2023. febr. 27. 20:51
 15/29 anonim ***** válasza:
30%
Én szérszivatnàm belőle az ilyeneket mint a #14.
2023. febr. 27. 21:17
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

Fele tenyleg a férjedé.

Én házat vennék magunknak és kifizetném a tesóim minden hitelét. Plusz a szüleimét, ha van nekik. Utana a gyerekeimnek lekötnék nagyobb összeget 18 éves korukig. Utána minden tesómnak létesítenék egy alapot valamennyi pénzzel, amivel azt csinálnak, amit akarnak. Ha még maradna pénz, befektetném.

2023. febr. 27. 22:02
 17/29 anonim ***** válasza:
35%

Te dolgod...

Én, ha nyernék a lottón, megosztanám a férjemmel. Lenne a meglévő egy mellett még 4-5 kutyánk az biztos, állatmenhelyeket támogatnánk, picit felújítanánk a hàzunkat, segíteném anyagilag a családomat, és a férjemmel megbeszélném hogy mit tudunk segíteni anyagilag az anyukájának. A többi pénz egy részét abszolut félretennénk, egy részéből pedig szép lassan havi fix összeget költenénk belőle, minden valószínűség szerint a hobbinkra.

Mellette ugyanúgy dolgoznánk.

2023. febr. 28. 01:21
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
Azt csak halkan mondom, hogy a nemi erőszakra a pénz sem jogosít fel, bár állatoknak próbálom magyarázni.
2023. febr. 28. 01:25
 19/29 anonim ***** válasza:
34%
Én mint 14. Férjem nyakába, irány Mallorca, aztán végre megvennénk a házat, amit kinéztünk. Meg neki azt az audit, amit annyira szeretne...
2023. febr. 28. 09:26
 20/29 A kérdező kommentje:

Tudom hogy fele a férjé.

Amiert azt irtam hogy nem mondanám el az a következő, amiben látható hogy ki lettem cselezve a házzal kapcsolatban:

Kozosen vettünk egy házat a szuleitol amivel kapcsolatban nem helyesen jart el, mert mint örökség irták rá, így én ki vagyok 0-va. Ez akkor történt amikor megszületett a kisbabánk és nem tudtam ott lenni a ház átírásában.

Tehat most a kozos vagyonból kulon vagyon lett, ez az oka annak hogy nem mondanám el, mert rosszul esik mindez.

A kicsi megerkezésekor ugymond senki sem segített nekem, nagyon nehéz baba volt. Ekkor jöttem rá hogy nincs kire szamitsak az eletben csak az egyik tesómra aki most pont külföldön van.

A ferjemet is folyamatosan elhívta anyósom neki segiteni amikor pici babánk volt.

Ezért irtam azt hogy el se mondanám ha nyernék...

De ez egyelőre csak szép álom :) :D

1x teszek a lottora /hét, és jó érzés hogy mi van ha.. :D

Köszönök minden választ:) jó volt olvasni...

2023. febr. 28. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!