Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment már valaki férjhez úgy, hogy inkább a főztjével sikerült jobban elcsábítani a párját?
Mi dominál jobban a férfi-nő kapcsolatokban? Az elkészített étel vagy inkább a szex? Esetleg mindkettő egyformán?
Esetleg más, általam nem említett tényezők?
9-es: így is lehet jó persze.
Visszatérve az előzőre: oda is írtam, hogy "más, általam nem említett tényező". Tehát gondolok itt a közös programoktól és céloktól elkezdve minden más egyébre.
Előfordult már, hogy komolyabban szerette/tervezte volna a másik fél a kapcsolatot. Csak pont akkor nem tudtam viszonozni az érzéseit (haldokló hozzátartozó miatt.)
Nem is jutottunk el a végkifejletig. Viszont a mai napig nagyon tud örülni, ha meglát...
Jóval több esetben voltak kezdeményezési kísérletek a másik fél részéről, mint amennyit viszonozni sikerült.
Hozzáteszem, hogy inkább azért nem sikerült eddig, mert nem a megfelelő helyre jártam (egyházi körökben váratlanul nagyon sok érdeklődő akadt.)
Még több is, mint amennyit el mertem valaha képzelni...
Valamennyire persze a bizalmi szint is közrejátszik. De a mostani kapcsolatom működik eddig a legeslegjobban.
Még egyszer leírom: "más általam nem említett tényező". Ez sok mindent jelenthet. Ahogy jeleztem a közös programok, vagy pedig közös célok megvalósítása stb. stb.
Egyetlen szóval nem írtam, hogy ez a két tényező csak és kizárólag! Melyik a kettő közül hangsúlyosabb inkább... kb. így szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!