Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy férjjel, aki mindig lehúzni próbál?
Nem hagyom, de sajnos felidegesít. Értem, hogy ebből merítene ő erőt, mert nincs rendben,de mégis felidegesít. Hogy érjem el, hogy hidegen hagyjon, amit mond, tesz?
Házasságban maradva.
Utolsó, köszönöm a normális választ!
Én nem akarom, hogy megváltozzon, illetve tudom, hogy nem fog, nem ez volt a kérdésem. Hogy toljam le, mikor ilyen?

Ahelyett inkább arra gondolj, hogy az a gáz, amit te művelsz - vele maradsz.
Jah, egyébként én bátorítalak, hogy mindenképp maradj vele, mert egy ilyen emberi hulladékot jobb távol tartani más, normàlis nőktől. Addig is rajtad élvezkedik, nem mást resz tönkre.

Szeretném higgadtan kezelni, mert nem rólam szól.
Nem mindig ilyen, csak szar passzban, és vannak jó tulajdonságai is. Ezért írtam, nem fekete vagy fehér.
Lehet ezt jól kezelni, azon túl, hogy nem hat rám, nem ér célt, csak egyelőre nem tudom, hogy.

"Ugye tudod, hogy bárki bármikor megváltozhat? Szívesen."
Hát ez sajnos max. akkor szokott megtörténni, ha valami nagyon rossz dolog, tragédia történik.
Amiket leírtál, az nagyon szomorú. Magad is írod, hogy "Tudom, hogy beteg, és nem veszem fel, aminek be szeretne állítani, nem tud lehúzni, de felidegesít, hogy hogy lehet valaki ennyire... buta, primitív, eq nulla."
Meg "beteg állat". És azért nem tudod megrándítani a vállad, és azért nem tud hidegen hagyni, mert érzed, hogy ez így nem normális egy kapcsolatban. Egyik fél sem beszélhet így a másikkal, nem húzhatja le. Ez megalázó. Amiket írsz, az mind megalázó.
Mióta van ez így? Házasság előtt is így volt? Mert akkor én pl. hozzá se mentem volna, nemhogy gyereket vállaljak vele. Én nem tudnék ilyen ember mellett élni. Se férfiként, se nőként.
Igen, azért nem kaptál számodra hasznos választ, mert erre olyan, akiben van egy kis büszkeség, egyszerűen nem akarja megrántani a vállát.
40/N

Amíg tudja hogy bármit megtehet veled, mert nem fogod elhagyni (akár érzemi, vagy anyagi okoból, gyerekek miatt, stb) akkor el fog menni bármeddig.
Ha észrevenné, hogy ő is rád van utalva, és bizony pótolhatatlan vagy, (valamilyen szempontból biztosan, hiszen azért van veled) akkor hátha lesznek esetek amikor kicsit meghúzza magát. Nyilván nem fog megváltozni gyökeresen, főleg ha idősebbek vagytok.
De ha te is tudnád, hogy egy kicsit is felismeri, hogy szüksége van rad, akkor könnyebben viselnéd a dolgokat. Nálunk mondjuk az volt a rizikója hogy anyagilag megtehettem volna hogy egyik napról a másikra gyerekestől lelépek, és szerintem érezte hogy annyira semleges vagyok már hogy simán megtettem volna. Így valahogy lassan, sok türelemmel sikerült egy kicsit összecsiszolódni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!