Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy férjjel, aki mindig lehúzni próbál?
Nem hagyom, de sajnos felidegesít. Értem, hogy ebből merítene ő erőt, mert nincs rendben,de mégis felidegesít. Hogy érjem el, hogy hidegen hagyjon, amit mond, tesz?
Házasságban maradva.
Miért akarsz házasságban maradni egy ilyennel?
És hogyhogy a házasságkötés előtt nem tűnt föl számodra ez a tulajdonsága?
Írnál konkrétumokat?
Egyébként az ilyen pont azzal "táplálkozik", hogy felhúz. Az élteti, hogy érzelmeket csikarjon ki belőled, legyen az pozitív vagy negatív.
A volt férjem csinálta ezt, viszont sokáig tartott amíg rájöttem, hogy fapofával kell reagálni a baromságaira. Ha ezt még bírod csinálni és látja, hogy nincs hatása a provokációnak, abba fogja hagyni.
4.
Pedig tudhatnád, hogy "A gumiszoba nem is olyan szar dolog" :D
Sportoljatok egyutt. A kocogas mindennlelki problemat gxogyit,hangulatot javit!!
Zenet kapcsolj be.
Szexeljrtek tobbet. Vagy tarts szeretot.
Nem felhúzni próbál, hanem lehúzni. Ha ő csinál vmi benasagot, akkor is én vagyok a hibás - szerinte.
Ha kitalálok vmit, direkt keresztülhúzza, és úgy állítja be, mintha jót akart volna.
Szánalmas, hogy ilyenekből próbál erőt meríteni, és felidegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!