Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyik karikagyűrű a tartósabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik karikagyűrű a tartósabb?

Figyelt kérdés

Kinéztem kétféle gyűrűt, de sajnos nem tudok dönteni, mivel online rendelem és látatlanban még nehezebb.

Tehát adott ez wolfrámból:

[link]

És ez titániumból:

[link]

Nem tudom melyik a tartósabb (nem veszít a fényéből, karcálló) és melyiknek lenne megközelítőleg hasonló színe az ezüsthöz. Tehát világosabbra gondolok, nem szeretnék sötét karikagyűrűt.

A korrekt válaszokat előre is megköszönöm!

2023. febr. 5. 10:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Az fura. Nekem is fémallergiám van, pont bizsukat nem tudok hordani. Nikkel mentes és orvosi fémből készült piercing is kínszenvedés volt. Az ezüstöt bírom, még fülbevalót is tudok viselni.

Tehát mielőtt jegygyűrűt veszel, egy sima divatgyűrűvel érdemes lenne tesztelni, hogy mennyire bírod, és akkor kiderül az is, hogy mennyire kopik.

2023. febr. 5. 13:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Épp ez az hogy amit kinéztem az nemesfém, acél ilyesmik. Ráadásul hipoallergének. Tehát nem bizsu.

Én pedig nem csak úgy fémre vagyok allergiás, konkrétan az ezüstre.

2023. febr. 5. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

a wolframban az a jó, hogy egyáltalán nem karcolódik, viszont sötétebb a színe, mint az ezüstnek.

Nekünk pont az van, amit másodjára linkeltél. Fehérarany színe van, és nagyon kényelmes. Hangyányit jobban látszik a használat, mint a wolframnál, viszont szebb a színe.

Nem a gyűrű ára teszi a szerelemet és ezek sokkal tartósabbak, strapabíróbbak, mint az arany.

2023. febr. 6. 09:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm a válaszod! Ment a zöld 👍🏼
2023. febr. 6. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:

#12 Az acél nem nemesfém.Ami nem nemesfémből készült ékszer, azt hívják bizsunak.Nem tudom honnan vetted ezt, hogy az acél nemesfém.

Nemesfémek amikből ékszerek készülnek az ezüst, arany, platina, és ennyi.

2023. febr. 11. 13:46
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne a gyűrű legyen tartós, hanem a kapcsolat, amit jelképez.
2023. febr. 12. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!