Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik karikagyűrű a tartósabb?
Figyelt kérdés
Kinéztem kétféle gyűrűt, de sajnos nem tudok dönteni, mivel online rendelem és látatlanban még nehezebb.
Nem tudom melyik a tartósabb (nem veszít a fényéből, karcálló) és melyiknek lenne megközelítőleg hasonló színe az ezüsthöz. Tehát világosabbra gondolok, nem szeretnék sötét karikagyűrűt.
A legtartósabb a gyémánt, mert az gyémántból van és a "gyémántot csak a gyémánt vágja" /ossian - ítéletnap/
2023. febr. 5. 10:41
2/16 anonim válasza:
A valóságban nem hasonlít egyik sem az ezüstre.Üvölt róla, hogy ezek bizsuk.Nem mindegy mennyi?A kínaikban meg a piacon 500Ft/db áron árulják ugyanezeket.Arra figyelj, hogy ennél többet ne adj érte, mert totál értéktelen.
2023. febr. 5. 10:41
3/16 anonim válasza:
Valóban jobban járnál, ha egy rendes ékszerészboltba mennél. A gyűrűkbe van ütve egy szám, ami jelöli, hogy ezüst vagy egyéb. Nem vernek át. Plusz fel is próbálhatod. Illetve ha ajándék, akkor kicserélheted, ha nem megfelelő a méret.
2023. febr. 5. 10:44
4/16 anonim válasza:
#3 Ő nem akar ezüstöt.Bizsut akar, ami ezüstnek néz ki.
2023. febr. 5. 10:45
5/16 anonim válasza:
ja oké, nem olvastam el a kérdést rendesen. :D Nem érek rá szarnom kell.
2023. febr. 5. 10:47
6/16 anonim válasza:
A wolfram tartós, de semmivel sem olcsóbb, mint az ezüst.
2023. febr. 5. 11:05
7/16 anonim válasza:
Nem vagyok aranyásó, de azért adjuk már meg a módját és ne filléreskedj már az eljegyzési gyűrűn! Én se vagyok oda a sárga aranyért, ígyba férjem fehér arany eljegyzési gyűrűt választott. De, ha nincs pénzed aranyra, akkor vegyél ezüstöt! Mégis csak nemesfém, gusztusosabb és ahogyan írták a többiek, biztos hogy nem tudnak átverni vele. 2000 ftért meg kapsz egy kis alumíniumot egy kis ezüstös bevonattal. 1 hónap és úgy fog kinézni, mint a kopptt giccses bizsu.
2023. febr. 5. 11:19
8/16 anonim válasza:
#7:
Ezekre is van egy minimális garancia, de ha egy év alatt feketére kopik, vagy kiderül, hogy csak alumínium, semmit se tudnak tenni.
Van ilyen bizsum, elvileg örök élet meg egy nap, de pár alkalommal hordtam, és már látszik, hogy karcos.
2023. febr. 5. 11:30
9/16 anonim válasza:
Szia,
Így ne vegyél gyűrűt! Mi annó neten néztük ki az esküvői gyűrűt. Mi úgy mentünk oda, az kell. Mikor élőben megláttuk a kezünkön, nagyon nem tetszett. És teljesen ellentétesen választottunk.
2023. febr. 5. 12:04
10/16 A kérdező kommentje:
Azért nem veszek ezüstöt mert allergiás vagyok rá, az arany ára pedig az egekben van. Ezért gondoltam “bizsut” venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!