Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is tapasztalta már ezt?
A nők mindig azt mondják, hogy egy férfi is jó, ha kimutatja az érzelmeit, nem zárkózott, őszinte stb.
Na most, engem férfiként eddig kivétel nélkül mindig "retorzió" ért, amikor teljesen őszinte voltam. Tehát amikor valamilyen, az adott hölgyet negatívan érintő érzésemről beszéltem, vagy kényes témában elmondtam a véleményemet. Miközben fordítva elvárás, hogy bármilyen helyzetben támogasd érzelmileg.
Attol fugg, hogy mit mondtal neki es hogyan. A ferfi is beszeljen az erzeseirol alatt arra szoktunk gondolni, hogy osszatok meg a problematokat, ha valami miatt szomoruak vagytok, ha mrgbantottunk benneteket, ha valtozast ereztek a kapcsolatban/irantunk valo erzelmeitekben, ha aggodtok valami miatt, ha feltek valamitol. Meg persze, ha kimutatjatok azt, hogy szerettek.
Tehat ez alatt nem azt ertjuk, hogy kritizalj/kotekedj, bunko legyel, leszold a vacsorat.
Attól függ, mit mondtál, amikor őszinte voltál.
Elképzelhető, hogy a nő egy kritikát el nem viselő, hisztis nebántsvirág, de az is lehet, hogy te vagy egy bunkó, érzéketlen sutyerák. Konkrét infók nélkül ezt elég nehéz megállapítani.
A lehető legtapintatosabban beszélek ilyenkor és mégis!
Ráadásul negatív kritikát csak akkor mondok, ha előtte engedélyt kértem rá. Ugyanis az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!