Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket zavarna a második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna a második feleség érzése?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna az a tudat ,hogy a párotoknak a második feleségük lesztek/lennétek? Végülis egyszer már elhatározta magát, letérdelt egy másik nő elé ,hogy vele szeretné leélni az életét. Nincs bennetek olyan érzés ,hogy az első feleség volt életük nagy szerelme? Vagy ,hogy az első házasságát nem veletek éli át?

Volt valaki hasonló helyzetben?

2023. febr. 1. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Engem zavarna, bár nem éltem át ilyet és remélhetőleg nem is fogok.
2023. febr. 1. 11:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem hinném, hogy az embernek az első felesége élete nagy szerelme. Sok párt ismerek, ahol pont hogy a második az.

De azért zavarna egy kicsit. Mindig is jó érzéssel töltött el, hogy a párom előttem senkivel nem tervezett házasságot, gyereket.

2023. febr. 1. 12:14
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Akit zavar az mondjuk ne kezdjen nős/elvált pasival...
2023. febr. 1. 12:16
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Zavarna, de ezért nem is kezdenék elvált pasival, így nincs ilyen gondom.
2023. febr. 1. 12:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavaró, engem is sokáig zavart, bár én is "használt" voltam. Az idő múlásával aztán megszűnt.
2023. febr. 1. 12:28
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
3-nem is kezdek, pont azért, mert zavar :D
2023. febr. 1. 12:37
 7/18 harebell ***** válasza:
100%
Második feleség vagyok, engem ez nem zavar. Fiatalon házasodott, tudom, mi működött és mi nem működött a házasságukban, illetve hogy mi vezetett végül a váláshoz. Sokat fejlődött az önismerete, és úgy érzem (meg mondja is), hogy mélyebb és tartalmasabb a mi kapcsolatunk - azzal együtt, hogy ez nem verseny. Jól működik a házasságunk, ez a lényeg.
2023. febr. 1. 12:38
 8/18 anonim ***** válasza:
27%

Ahol többnejűség van, ott is elszokták ezt fogadni a nők, főképpen ha férjük jólétet biztosít nekik. A gyermekeiknek nyugalmat és a továbbtanulás lehetőségét.

A feleség társakat angolul "sister-wife" nak szokás hívni.

És a férj egyes napokat hol az egyik feleségnél (és a közös gyerekeiknél) hol a másiknál tölt.

A férfiak el tudnak vonatkoztatni a múltbéli párjuktól is, ne aggódjatok.

2023. febr. 1. 13:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Második feleség leszek (remélhetőleg). Abszolút nem zavar, nekem is ő lesz a második férjem.
2023. febr. 1. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is voltam már házas, ezért nem zavar.
2023. febr. 1. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!