Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket zavarna a második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna a második feleség érzése?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna az a tudat ,hogy a párotoknak a második feleségük lesztek/lennétek? Végülis egyszer már elhatározta magát, letérdelt egy másik nő elé ,hogy vele szeretné leélni az életét. Nincs bennetek olyan érzés ,hogy az első feleség volt életük nagy szerelme? Vagy ,hogy az első házasságát nem veletek éli át?

Volt valaki hasonló helyzetben?

2023. febr. 1. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Engem is zavarna, de mivel ahhoz, hogy ilyen helyzet előforduljon, momentán nekem is válnom kéne, így gondolom új pár keresésénél abszolút nem érdekelne. Sőt, valószínű újra sem házasodnék többet, így mégannyira sem érdekelne.
2023. febr. 1. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen zavarna. Még jó, hogy válogathatok huszonévesen olyan srácok közül, akiknek még nem volt felesége :D Tedd te is ezt
2023. febr. 1. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Zavarna. Párkapcsolatba sem kezdenék már elvált emberrel.
2023. febr. 1. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem zavarna. Sőt, valamit csak nem volt olyan életre szóló, sőt ha valaki így megegeti magát, hogy válás lezs, és utána még mindig tud úgy dönteni, hogy valakit elveszaz biztos, hogy nagyobb szerelem. Legalábbis én elvaltam, és el sem tudom képzelni, hogy lesz férfi akinek igent mondanék.Ha lezs akkor tuti az IGAZI.
2023. febr. 1. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy exet ez jobban zavar😁Hogy van utána is élet.
2023. febr. 1. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Csak akkor ha van gyerek a kapcsolatból, az bukó alapból. Egyébiránt meg nem látok különbséget ahhoz képest, mintha lett volna párkapcsolata előtte, szóval nem zavarna.

Igaz, házas vagyok, és ha elválnánk, nem házasodnék többet újra, szóval nem nagyon kerülhetek ilyen szituációba.

2023. febr. 2. 03:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Körülöttünk 40 és pár vagyunk, nagyon sok elvalt és ujrahazasodott pár van. Semmi hátrányát nem latjuk😁Inkább azt mondanám, hogy a többség másodjára választott jól. Az első fialaton beleugrott, jó bulinak tűnt, házasságok után, jött az amikor úgy tényleg megnezik az emberek, hogy kivel kötik újra össze az életüket. A családból is a 90%a második házasságban van, és köszönök szépen nagyon jól.
2023. febr. 2. 08:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan masodik feleseg leszek, es nem zavar. Ahogy a 7. valaszolo irta, ez nem egy verseny, nem fogom azt erezni, hogy CSAK masodik vagyok, nekik megvoltak a hibaik a hazassagukban, majd torekedni fogunk arra, hogy ez jobb legyen. Ot sem zavarja, hogy nekem voltak rovidebb-hosszabb kapcsolataim, pedig nekem volt 5 evig tarto kapcsolatom, neki 6 eves kapcsolata amibol 3 evig tartott a hazassag.
2023. febr. 2. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!