Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vegyek így ajándékot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek így ajándékot?

Figyelt kérdés

Férjem sosem volt egy ajándékozó típus, de legalább nevnapomra és szülinapomra vett valamit régebben.

De tavaly már ezekre sem.

Pl. Utóbbi nevnap: előtte pár nappal akart menni boltba, de végül elmaradt, mert más dolog lett, gondolom akkor akart venni valamit. Aztán eljott a nevnap és nem kaptam semmit. Elmentunk setalni, bement a boltba akármit venni, nem emlékszem, pl tejfölt. És akkor sem vett nekem egy csokit se...

Ez nekem rosszul esett. De már nem érdekel. Viszont jön az ő nevnapja, régen én is mindenre megleptem, bár ezt sosem kaptam vissza (Valentin nap, évforduló, stb). Tavalyi évben már nem farasztottam magam vele, hogy ez egyoldalú.

Most jön a nevnapja, de semmi kedvem venni neki, vagy csinálni akár egy sütit. Mert ő is elintezi annyival hogy boldog nevnapot, bocs, de nem volt időm venni valamit.

2023. jan. 28. 06:30
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell venni. Megmondod, hogy bocs de nem volt rá időd.

Vagy hogy azt hitted, már nem tartjátok ezeket.

2023. jan. 28. 06:32
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Tégy úgy, ahogy az első válaszoló írta! Este lefekvéskor ellőheted pl, hogy : Jaaaa,amúgy boldog névnapot! Bocs,de nem volt időm.

Tudom ez így gonosz, de így nap végén nagyobbat üt.

2023. jan. 28. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Én már szóba se hoznám neki hogy névnapja van.

És megint a pasikkal van a gond, mindig a nő tartja életben a házasságokat megszakadva amíg bírja. Mert ezek ha megszerzik a nőt már csak poshadnak a kényelembe.

Innen meg már nehéz megszabadulni tőlük mert válni már persze nem akarnak.

2023. jan. 28. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Én biztosan nem mondanám azt, hogy bocs, elfelejtettem.

Azt mondanám, Boldog névnapot! Mivel tavaly sz.rtál a fejemre, most én is a tiedre, és nem kapsz semmit.

2023. jan. 28. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lett ő férj? Egy ilyen egyoldalú kapcsolatban? Előtte sem lehetett valami úriember.
2023. jan. 28. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél semmit, viszont

hosszútávon szerintem, ha téged ez zavar, akkor érdemes tisztázni, hogy kinek mik az igényei ezzel kapcsolatban.

Nálunk egyikünk sem feszül rá erre annyira, azaz ünnepekkor nem kell kötelezően ajándékozni és nem kell, ahhoz ünnep, hogy meglepjük egymást (így nincs kényszer). Nem is tartjuk számon, hogy ki mikor mit vett (általában nem is emlékszünk :D)

2023. jan. 28. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Százszor elmondtam már neki hogy ez fontos lenne nekem, jól esne egy Csoki, vagy egy virág. Vagy elmegyünk meginni egy kávét, sütit enni.
2023. jan. 29. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor el kell fogadni, amit szakítottal azt szagold.
2023. jan. 30. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a problémád? Tudtad, hogy ilyen. Vagy elfogadod, hogy leszrja az igényeidet vagy szakítasz.
2023. jan. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!