Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság előtt hány évig éltetek együtt? Mi 1 éve élünk együtt és szeretnék lassan eljegyzest
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 13:12
11/21 anonim válasza:
Mi 3 évet éltünk együtt, a negyedik év elején volt lánykérés és 3 hónapra rá házasodtunk.
12/21 anonim válasza:
Mi 11 év után házasodtunk össze. Addigra kb mindent is megéltünk. A párom húzta, el eddig a dolgot...
13/21 anonim válasza:
Mi a harmadik evfordulonkon fogunk osszehazasodni, iden tavasszal, augusztusban pedig 3 eve lesz hogy egyutt elunk. Szerintem ez idealis igy, nekunk kellett ez a 3 ev ahhoz, hogy teljesen megismerjuk egymast, megszeressuk egymas hibait.
14/21 anonim válasza:
Idén leszünk 9 éve együtt és most tudtam igazán kiismerni, hogy milyen is valójában
15/21 anonim válasza:
7. évfordulonkon házasodtunk(2 hét különbséggel mert az évfordulónk dátumán nem lehetett) nem ez volt az elsődleges priorítás az életünkben.Megismerkedésünktől számolva ebben az évben 18 éve leszünk együtt :-)
17/21 anonim válasza:
Fél év után költöztünk össze, és 3,5 év együttélés után házasodtunk össze.
18/21 anonim válasza:
6 hónapot éltünk együtt házasság előtt.
Fél év párkapcsolat után volt eljegyzés, akkor még nem éltünk együtt. 1 éves kapcsolatban költöztünk össze, és 6 hónapra rá házasodtunk. 13. éve vagyunk együtt.:)
19/21 Kései Sirató válasza:
Ha nem vagytok túl fiatalok, akkor érthető, hogy szeretnél komolyabb kapcsolatot egy együttélésnél.
Beszélj erről a pároddal!
20/21 anonim válasza:
Exemmel 3 évet, ebből 10 hónapot már csak egymás mellett - én próbáltam menteni a kapcsolatot, ő - mint utóbb kiderült - más lányokat keresett.
Az együttélésünk első évében mondta, hogy szeretne házasságot, babát - egészségére.
Ja, hogy a szakítás óta (8 éve) nincs csaja. Bocs, talán érthető okból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!