Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzed néha feleségként, anyaként, hogy egyszerűen fogd magad is kilépj az életedből?
14 éve vagyunk együtt. 8 éve házasok. Van két 7 év alatti örökmozgóm. A férjem jól keres. A gyerekek átlagban tekintva normálisak. Sikerült egy éve a saját ház projektet is megvalósítanunk. Nincsenek anyagi problémáink.
El sem tudnám képzelni, hogy valóban megtegyem. A gyerekeimet imádom. A féjem a legjobb barátom. Nem akarom az életem nélkülük élni.
Mégis mostanában olyan sokszor eszembe jut, milyen lenne teljesen egyedül. Ha lenne tényleges szabadségom, ha nem kellene állandóan számolnom az órákat, mikor kell ide meg oda mennem. Ha csak saját magamért kellene felelősséget vállalnom. Ha újra randizhatnék mással, ha kicsit élvezhetném, hogy körberajonganak a férfiak.
35 éves vagyok. Hamar találtunk egymásra. Itthonról dolgozom.
Más anyáknak is eszébe jutnak hasonló gondolatok? Vagy keressek fel vkit? XD XD XD
"Mindegyik behízott, szült már meg narancsbőrös"
A narancsbőrnek köze nincs a korhoz, se a testalkathoz, te diplomás.
Ennyit nem tudni felnőtt férfi létedre.
Igen, ez vicces, hogy azt hiszi, nem a pénz miatt tapadnak rá a 20-25 éves csajok 😅 persze élvezni az életet így is lehet, de szerintem ez valahol szomorú is, ha az ember senkinek nem kell önmagáért.
Amúgy én pl. 35 éves nőként írtam a válaszomban, hogy a realitás az, hogy nézhetünk ki jobban a korunkhoz képest, az a kevés jópasi, amelyik van a mi korosztályunkban, nem egy 35 éves kétgyerekes egyedülálló anyuka után fog futkározni, helyette inkább azt csinálja, amit a 11-es. Amelyik meg normális még belső tulajdonságok terén is, az úgyis foglalt, nem véletlenül. Én pl. nem vagyok se narancsbőrös, se "behízott", a genetikának hála, még a melleim se lettek üres tejeszacskók, és csíkjaim sincsenek, ennek ellenére mondjuk nem áltatom magam azzal, hogy külsőre felvehetem a versenyt egy 22 évessel, mert nyilván nem. Nem mintha akarnám, nekem pl nem kéne olyan pasi, akinek a nő addig ér valamit, amíg fiatal. Se most, se 22 évesen nem kellett volna. Szerencsére azért egy házasság jóval többről szól ennél.
Keress olyan munkát, hogy ne otthonról dolgozz. Ez nagyon kényelmes, de nincs meg az a plussz, amiért jó bejárni valahova. Ártatlan flörtök, van kedved kiöltözni, vannak céges bulik, ahol kicsit kilépsz az anya/feleség szerepből és csak nő tudsz lenni. Lesznek új barátok, haverok. Néha eljátszhatod a szinglit egy kávézással, munkaebéddel.
Szerintem neked is jót tenne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!