Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet a válást fontolgatnom?
Adott egy három éves kapcsolat, azt mondom szépen megvoltunk, de voltak viták. A feleségem egy nárcisztikus ember, nekem nem nagyon lehettek barátaim, nem járhattam sehova, féltékeny, sokszor nem tudja kezelni az indulatait. Született egy lányunk, de a problémák fokozódtak. Szeretem a feleségem, mert sok minden köt hozzá. Az anyósom folyamatosan beleszól az életünkbe, folyamatosan ellenem próbálja meg úszítani, ha kell fenyegetőzéssel. Jelenleg is egy ilyen dolog áll fent, hogy a válást akarja a kedves mama kicsikarni. Az unokáját csak a közösségi oldalakon “szereti”. A feleségem olyan szinten befolyásolta, hogy elköltözött tőlem haza. De megbánta és ő nem akar válni, amit a mama eröltet. Kezdem sajnos nagyon megunni az egészet, és már kezdek ott tartani, hogy én indítom el a válást. A jelenlegi helyzet a munkámra is rányomja a bélyeget, jelenleg kényszerszabadságra küldtek.
Már nem tudom mi lenne a jó, mert lelkileg nagyon tönkre megyek ebbe most.
30/F
Mi az, hogy em engedett sehova? Ilyen ugye nincs, Te DÖNTÖTTÉL úgy, hogy nem mész, mert a másik fél azt mondja.
Anyós ugyan ez!Anyós mondhat bármit, a felesêged dönt! Mindenki hibás, csak Te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!