Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres megcsalás esetén is érdemes a megbocsájtás gondolatát fontolgatni?
Nem!
Amikor engem a volt párom megcsalt, én hülye még próbáltam megoldani a dolgot, ebből az lett, hogy pár napon belül megelégeltem az üres ígéreteket és szakítottam. Életem legjobb döntése volt. Hozzáteszem miután lebukott is megcsalt abban a pár napban.
Meg KELL bocsájtani!
Na már nem neki, hanem magadnak. Ha te monogám vagy, akkor a párodat el kell küldeni a rib•ncaihoz/pasijaihoz, éljen velük! Neked pedig meg kell teremtened magadnak a nyugodt kiegyensúlyozott környezetet, amiben boldogan élhetsz, fejlődhetsz. Ehhez kell a megbocsájtás... az ember nem élhet haragban, az visszatartja őt, ellehetetleníti a boldogságot.
Hát, ha többször is megcsinálta már, és őt nemnagyon zavarja, akkor elég valószínű, hogy ezután sem fogja elkezdeni zavarni.
Megbocsátani viszont meg lehet úgy is, hogy már nem vagytok kapcsolatban. Nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!