Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért szerelmesek töretlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerelmesek töretlenül a nők az olyan férfiakba, akik megveri őket?

Figyelt kérdés
Ha engem ütne meg egy férfi, biztos, hogy azonnal elhagynám és elválnák, mert ez akkora megalázás egy nőnek, hogy nagyon. Viszont sok olyn nőt tudok, akike megvert a férjük (nem csak egy pofont kaptak), pár napig a szüleiknél laktak, aztán hazaköltőztek, minha mi sem történt volna. Sőt, nagyobb a szerelem mint valaha és istenként tekintenek a férjükre...

2023. jan. 10. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%

10.

"Meee utájjuk azé!" - kb. ez lenne a válasz. Ez a szint, itt is.

Ami elég szomorú.

2023. jan. 10. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

#10 én téged fel, Edricust lepontoztam (a 81%-os vagyok). Az azonnali sárkányanyázás miatt, miközben nem is írtad hogy ki bántalmazott.

Sajnálom ami veled történt, kívánom hogy jobbra forduljon az életed.

2023. jan. 10. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12.

Gondolkodom milyen szinonima lett volna a helyes.

Hidd el, a családomban van olyan, akinek bunkó-elnyomó férje volt és ott bizony kőkeményen anyuka elnyomásának köszönhető ez a folyomány. És ha ehhez még hozzáveszem a problémás kapcsolatokat átélt (túlélt!) kolléganőimet, szinte mindenhol anyuka (illetve időnként apuka) idegbeteg stílusa dominálta a gyerekkorukat.

És ez szörnyű. A szüleink - túlnyomó többségükben - alkalmatlanok voltak szülőknek. Csak a társadalmi elvárások (akkor még), ugye. Szerencsére, hogy ma már ez nem igazán van meg. Max a Fityisz cincog néha, de úgyis leszarja mindenki - hála a jó égnek.

2023. jan. 10. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha vannak ilyenek, azok nyilván beteg elméjűek, más magyarázat erre nincs.

Én sose tudnék ilyen embert szeretni.

Engem egyszer vert meg a párom, összekaptunk, kaptam 1 pofont amitől a földre kerültem, onnan meg nadrágszíjjal a hátamat, meg amit ért. A mai napig undort érzek vele kapcsolatban, ha eszembe jut, pedig sok éve nem vagyunk már együtt, azóta férjhez mentem máshoz.

2023. jan. 12. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert kevés az önbizalmuk, önbecsülésük.A legtöbben nincsenek rendben, egyensúlyba önmagukkal.
2023. jan. 14. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!