Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerelmesek töretlenül a nők az olyan férfiakba, akik megveri őket?
10.
"Meee utájjuk azé!" - kb. ez lenne a válasz. Ez a szint, itt is.
Ami elég szomorú.
#10 én téged fel, Edricust lepontoztam (a 81%-os vagyok). Az azonnali sárkányanyázás miatt, miközben nem is írtad hogy ki bántalmazott.
Sajnálom ami veled történt, kívánom hogy jobbra forduljon az életed.
12.
Gondolkodom milyen szinonima lett volna a helyes.
Hidd el, a családomban van olyan, akinek bunkó-elnyomó férje volt és ott bizony kőkeményen anyuka elnyomásának köszönhető ez a folyomány. És ha ehhez még hozzáveszem a problémás kapcsolatokat átélt (túlélt!) kolléganőimet, szinte mindenhol anyuka (illetve időnként apuka) idegbeteg stílusa dominálta a gyerekkorukat.
És ez szörnyű. A szüleink - túlnyomó többségükben - alkalmatlanok voltak szülőknek. Csak a társadalmi elvárások (akkor még), ugye. Szerencsére, hogy ma már ez nem igazán van meg. Max a Fityisz cincog néha, de úgyis leszarja mindenki - hála a jó égnek.
Ha vannak ilyenek, azok nyilván beteg elméjűek, más magyarázat erre nincs.
Én sose tudnék ilyen embert szeretni.
Engem egyszer vert meg a párom, összekaptunk, kaptam 1 pofont amitől a földre kerültem, onnan meg nadrágszíjjal a hátamat, meg amit ért. A mai napig undort érzek vele kapcsolatban, ha eszembe jut, pedig sok éve nem vagyunk már együtt, azóta férjhez mentem máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!