Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudatosan gyermektelen HÁZASPÁROK! Támogatnátok a melegek házasságát?
Nem vagyok érintett egyik oldalról se, csak azon morfondíroztam(igen, nagyon ráérek), hogyha egy pár nem vállal gyereket, akkor a házasság semmiben nem különbözik egy meleg párétól. Két egymást szerető ember úgy dönt, hogy hivatalossá teszik a kapcsolatukat, ezáltal egy érzelmi és gazdasági szerződést kötnek egymással. Szóval kíváncsi vagyok, hogy ti láttok-e különbséget. Kulturált komment is jöhet, ha szerinted van különbség, csak írd le, hogy mi.
Légyszi, csak tudatos gyermektelen hetero házaspárok szavazzanak!
10. Az nem házasság.
Kérdező
Igen, 100%-ig támogatom a melegek házasságát, én is, és egyébként a férjem is. Tudatosan vagyunk gyerekmentesek, 13. éve együtt.:)
Bár ez nem volt kérdés, de azért leírom, azt is támogatnám egyébként, hogy gyereket fogadhassanak örökbe ha akarnak, vagy pl béranya programban való részvételt.
Szomorúnak tartom, hogy ebben a lepra visszamaradott országban kevesebb joga a van az lmbtq közösségnek.:(
Nem támogatom, hívjuk ugyanúgy bejegyzett élettársi kapcsolatnak.
A házasság egy férfi és egy nő életszövetsége.
15.🖕 Leszarom a véleményed, nem kérdeztem.
A leírt válaszom a kérdezőnek szólt. És igen, nagy szégyen , hogy ez az ország ilyen vezetőkkel és ilyen gyökér szavazóbázissal rendelkezik, ahol a sok agyhalott buta birka támogatja a hazudozást, lopást, csalást, de még a diszkriminációt is.
"öröklés egymás után, hozzátartozónak számítsunk ne két vadidegennek."
Ezeket a bejegyzett élettársi kapcsolat is biztosítja. Csak szólok.
Egyedül a reprodukcióra irányuló eljárások és a házassági névviselésre vonatkozó rendelkezések nem alkalmazhatóak a bejegyzett élettársakra. Minden másban ugyanaz vonatkozik, mint házaspárokra. A bejegyzett élettárs ugyanúgy örököl és ugyanúgy közvetlen hozzátartozó.
Ezt amúgy a 2009. évi XXIX. törvény mondja ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!