Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány óráig van oda a céges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MárciusLady kérdése:

Hány óráig van oda a céges bulin a fèrjetek? könyörögni kell,hogy mondja el mikor ér haza?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon a kislányommal. És nem is lenne gond vele de a kutya ugat és fel èbred rá a kislányom ráadásul kulcsot sem vitt. Tökre ideges vagyok ez miatt mert már aludnèk....
2022. dec. 22. 23:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, zárd be az ajtót, hangosítsd fel a telefonod és írj neki egy sms-t, hogy te fekszel aludni, ha be akar jönni, hívjon fel.

Legközelebb meg előre beszéljétek meg, hogy megvárod-e vagy sem, és leginkább vigyen kulcsot.

2022. dec. 22. 23:13
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
"Szép"család lehet ez is
2022. dec. 22. 23:24
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

1x ment el, az 5ös busszal ment, a 8assal haza 😀

Csak azért ment el, mert nem akart az egyedüli lenni aki nem megy

2022. dec. 22. 23:39
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Most volt ceges bulin mult heten, reggel fel 5-kor ert haza. Volt nala kulcs, de nem birta kinyitni az ajtot, szoval felhivott🤷🏼‍♀️ Talan azert felevente egyszer belefer valami kimozdulas mindenkinek. Fekudj le aludni, irj neki, hogy alszol es majd hivjon. A gyerek is tuleli, ha egyszer felebred ejszaka.
2022. dec. 22. 23:54
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Általában hajnalig. Jó virrasztást.
2022. dec. 23. 00:02
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de ez teljesen értelmetlen kérdés!

Tőlem aztán bármeddig. Ha nincs kulcsa, akkor meg vegye tudomásul, hogy elrontotta, úgyhogy alkalmazkodjon.

2022. dec. 23. 00:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám csak az idegeneket ugatja, viszont nyugodtan alszok mellette akkor is, ha egyszer este nincs kulcsra zárva a kapu meg az ajtó.
2022. dec. 23. 02:40
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk csak cigizni ment ki, én meg aludtam. Kulcsot nemmvitt, kizárta magát, dobálta egy órán át kaviccsal az ablakot hogy engedjem be, mire meghallottam. Így járt. Nehogy már emiatt ne aludj. Meg fogja oldani, ha nem nem, alszik a kocsiban, vagy valami havernál. Egy buliról sose lehet tudni mikor ér haza az ember, had szórakozzon. Lehet jobb is ha reggel jön inkább, nem piaszagúan, büdösen nyitogatja otthon a hűtőt és csapja a zajt.
2022. dec. 23. 03:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, hazaért már? 😆
2022. dec. 23. 04:37
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Na, bakker, jó kapcsolat. Érezze már jól magát szerencsétlen, anélkül, hogy percre pontosan el kellene számolnia a kimenőjével, mint valami börtönben... Legközelebb majd Te mész el. Ne stresszelj már felesleges dolgokon! Ha ugat a kutya, majd abbahagyja, ha felébred a gyerek, majd visszaalszik. Ha nem tud bemenni, majd legközelebb kétszer is meggondolja, hogy nála van-e a kulcs...Bakker! Ha nekem tamtamolna valaki, hogy mikor megyek haza, mikor végre lazíthatok egy kicsit (gondolom, nem sűrűn van éves céges karácsonyi buli, ki lehet bírni...), még a telefont is kikapcsolnám!
2022. dec. 23. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!