Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak a férjek, hogy hízik a feleség, ha egyszer nem visznek haza Norbi kaját?
És egyes nők miért annyira igénytelenek és lusták, hogy szülés után 1-2 évvel, vagy több év után is rajtuk van 15-20 kg zsírfelesleg? A gyerek milyen példát lát így?
Nőként írom a válaszom.
1. jól mondja.
Amelyik ember a saját testét nem tiszteli az mire fel várja el màs tisztelje szeresse?
Test a lélek temploma.
Norbi kaja nélkül is le lehet fogyni. 10 kilótól szabadultam meg a hülye update kaja nélkül. Amit csináltam,,csak,, annyi, hogy elhsgytam az édességet és mértékkel ettem csak szénhidrátot mert koplalni nem akartam. Mellette eljartam kocogni, sétálni vagy otthon tornaztam. Ez mind INGYEN van.
Azért sikerült, mert eldontottem, hogy vége elég volt. Drága cuccok nélkül is sikerülhet.
Mellette dolgozom, és gyerek is van. Nem a kifogásokat kell keresni.
#4: Érdekes, hogy anyuka futkos egész nap, mégis "zsírdisznó". Érdekes, hogy mindig az ilyen forgolódós férjek felesége hízik.
Az a szó, hogy "bánatháj", mond neked valamit?
És érdekes, ha egy liba megnyeri az ilyen mintaférjet, mert sikerül elszeretnie, akkor a zsírdisznó feleség kivirul.
Ne aggódj, ha te futkosnál a gyerekek után éjjel-nappal, mert a kedves férjed tojik rád magasról, és pisilni se lenne időd, nem hogy edzeni és törődni magaddal, te is zsírdisznó lennél.
Őszintén, mit nem lehet érteni azon, hogy az ÉLETMÓD határozza meg a külsőt? Neki ilyen élet jutott. Örülj neki, hogy neked nem.
"Érdekes, hogy mindig az ilyen forgolódós férjek felesége hízik."
Meg a gyermektelen. Meg úgy mindenki. A háromgyerekes, magára hagyott anyukának van leginkább mentsége, de azért ne tegyünk úgy, mintha nem lenne divat az igénytelenség (amiben amúgy a férfiak vezetnek). A meccs meg a sorozatok valahogy mindig sokkal fontosabbak, mint az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!