Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban megszűnt az intimitás?
15 éve vagyunk házasok, sokáig nem lehetett gyerekünk, de szerencsére lett és 4 éves. A terhesség alatt nem lehetett szexelni, kibírtuk, utána nagyon ment. Előtte is. Nyáron beadattam a covid 3. oltást amitől mellékhatásaim lettek. Kihullott a hajam, szédültem, hányingerem volt. A durva szakas 1 hónapig tartott, az utcára is alig tudtam kimenni. Voltam minden orvosnál, de megvonták a vállukat, majd elmúlik. El is múlt de aztán egyszercsak kihullott a hajam foltokban ami nem tett jót az önképemnek, a feleségem is piszkált, hogy el kell mennem majd hajbeültetésre. Aztán erre jött, hogy azóta az immunrendszerem nulla! Nyár közepe óta 10 alkalommal volt 1 hetes durva vírusos, bakteriális fertőzésem lázzal, hányással, orrfolyással, torok és gégegyulladással, arcüreggyulladással, stb. Amikor az 1 hónapban hulla voltam, nem volt szex. Aztán amikor beteg, lázas lettem, akkor nem volt 1 hétig. Aztán 2 hónapja már azt mondja a feleségem, hogy úgyis csak beteg vagyok mindig, ő nem is borotválja le magát, mert minek. Meg nem is akar elkapni semmit, azóta a nappaliba alszom. Ha közeledtem felé, kitalált valamit. Most már egy puszi, ölelés sincs. Eleinte azzal hárította, hogy beteg vagyok, ne fertözzem össze, most már nem mond semmit.
Szeretője nincsen, mert otthonról dolgozik, sehova nem megy. Ha idegen járna a házban az jelezné a kamera, de tényleg még boltba se megy el egyedül, mindig is olyan volt, hogy vele kellett mennem mindenhova.
Van ebből kiút? Beszélgettem vele, de csak azzal jön, hogy mindig beteg vagyok és ő beteggel nem szexel meg minek készüljön fel, hogy lesz valami, aztán bejelentem, hogy lázam van, így inkább nem is érdekli az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!