Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban megszűnt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban megszűnt az intimitás?

Figyelt kérdés

15 éve vagyunk házasok, sokáig nem lehetett gyerekünk, de szerencsére lett és 4 éves. A terhesség alatt nem lehetett szexelni, kibírtuk, utána nagyon ment. Előtte is. Nyáron beadattam a covid 3. oltást amitől mellékhatásaim lettek. Kihullott a hajam, szédültem, hányingerem volt. A durva szakas 1 hónapig tartott, az utcára is alig tudtam kimenni. Voltam minden orvosnál, de megvonták a vállukat, majd elmúlik. El is múlt de aztán egyszercsak kihullott a hajam foltokban ami nem tett jót az önképemnek, a feleségem is piszkált, hogy el kell mennem majd hajbeültetésre. Aztán erre jött, hogy azóta az immunrendszerem nulla! Nyár közepe óta 10 alkalommal volt 1 hetes durva vírusos, bakteriális fertőzésem lázzal, hányással, orrfolyással, torok és gégegyulladással, arcüreggyulladással, stb. Amikor az 1 hónapban hulla voltam, nem volt szex. Aztán amikor beteg, lázas lettem, akkor nem volt 1 hétig. Aztán 2 hónapja már azt mondja a feleségem, hogy úgyis csak beteg vagyok mindig, ő nem is borotválja le magát, mert minek. Meg nem is akar elkapni semmit, azóta a nappaliba alszom. Ha közeledtem felé, kitalált valamit. Most már egy puszi, ölelés sincs. Eleinte azzal hárította, hogy beteg vagyok, ne fertözzem össze, most már nem mond semmit.

Szeretője nincsen, mert otthonról dolgozik, sehova nem megy. Ha idegen járna a házban az jelezné a kamera, de tényleg még boltba se megy el egyedül, mindig is olyan volt, hogy vele kellett mennem mindenhova.

Van ebből kiút? Beszélgettem vele, de csak azzal jön, hogy mindig beteg vagyok és ő beteggel nem szexel meg minek készüljön fel, hogy lesz valami, aztán bejelentem, hogy lázam van, így inkább nem is érdekli az egész.

2022. dec. 15. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
Ha jobban leszel,, ha egészséges leszel akkor talán, így nem és érthető valahol.
2022. dec. 15. 21:59
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Persze, elváltok. A nejed már nem szeret. Van ilyen.
2022. dec. 15. 22:04
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Téged aztán jól elkapott valami. Mintha csak csúsznál le a lejtőn. Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de nem lehet, hogy a nejed mérgez valamivel? Esetleg, hogy megkapja majd a nagy összegű életbiztosítást utánad? Erre még nem gondoltál?
2022. dec. 15. 22:06
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Persze, beteg a csávó de nyilván arzennel mérgezik otthon. Ember, normális vagy ??
2022. dec. 15. 22:14
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
Jólvan na, csak mondtam.
2022. dec. 15. 22:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Az oltás óta van! Közvetlen a beadás után 2 perccel már rosszul lettem, remegtem, hánytam, úgy éreztem elájulok és meg fogok halni.
2022. dec. 15. 22:35
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
A feleséged egy igazi patkány. A helyedben elválnék és keressen olyat akinek soha nincs semmi baja. Amúgy meg pont ezért nem kértem egy oltást sem.
2022. dec. 15. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Beadás után 2 perccel... ott agyban lesz a bibi.
2022. dec. 15. 22:57
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
Mond neki, hogy akkor legalább verje ki.
2022. dec. 15. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Lehet ekézni a feleséget, meg patkányozni,de őszintén én valahol megértem. Tényleg nem nagy buli, ha az ember felkészül aztán hoppon marad, mert a másik lázas vagy hány. Vagy unja az egészet, vagy - feltételezzünk jóhiszeműséget - talán félt téged. De nem is kell ehhez feltétlen láz, vagy ilyen betegség. A férjem tavaly hetekig feküdt gipszben. Eleve, szexnél egyetlen póz működött, mert ő kb alig tudott mozogni. De őszintén, nagyon féltem hogy fájdalmat okozok neki, nagyon óvatos voltam és egy idő után fel is hagytunk az egésszel arra az időre, mert senkinek nem volt jó. Én nem tudtam elengedni magam mert: jaj úristen ugye nem fáj, ugye nem ültem rá véletlenül a térdedre? Jaj megnyomtam a gipszed, minden oké? Ez így minden volt, csak romantikus, pláne szenvedélyes nem.
2022. dec. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!