Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők, milyen gyakran csókolóztok?
Sziasztok!
Tegnap megkérdeztem a férjem miért csak megpuszilja a számat, miért nem csókolózunk soha?
Egy nagyon nevetséges válasszal intézte el: Mostanában már nem szoktak, már nem divat vagy valami ilyesmi.
Azon túl, hogy mennyire baromság, és röhelyes, valahol dühít is, hogy még egy rendes kifogással sem tudott előállni.
Nekem ebből is az tűnik ki,h semennyire nem tisztel, és hogy arra se méltat,h valami normális magyarázatot adjon.
Ti mit gondoltok erről?
(Férjem 31 , én 28 éves vok)
Naponta, de általában késő délután vagy este.
A puszik viszont nagyon gyakoriak, szinte amikor csak elmegyünk egymás mellett vagy ha együtt csinálunk valamit, kerülünk-fordulunk és cupp :D Azt szeretem a legjobban, amikor azt hiszem, hogy csak egy kis puszit ad, de magához szorít és egy hosszú csók lesz belőle...
Aranyos vagy utolsó meg a többiek is.:) Kérdező viszont nyilván nem komoly válasz volt a férjed részéről. Viszont ha írásod szerint "soha" akkor házasság előtt se szeretett valamiért smárolni nem? Szex közben sem egyébként? Próbáld meg normálisan megbeszélni hátha megérti, hogy most ezt komolyan kérdezed meg nem piszkálásból.
Mi a férjemmel több mint 15 éve élünk együtt és itt is inkább az a tendencia mint a többi hosszú házasnál, hogy csak szex közben de ez a "csak" ez itt azért túlzás. Pl.sokszor van nyelvesebb szájrapuszi... amolyan kis csók. Viszont a nagyokból sanszos, hogy itt is szeretkezés lesz a vége!:)
Szex során kb mindig (nem mindig, mert van, amikor hasra vág, és meg... - de nem gond, közben felizgat annyira kézzel, hogy kívánjam), egyébként rendes csókolózás ritka.
Ha van, akkor meg abból 99% szex lesz, mert jól csókol, beindít, és viszont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!