Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők, milyen gyakran csókolóztok?
Sziasztok!
Tegnap megkérdeztem a férjem miért csak megpuszilja a számat, miért nem csókolózunk soha?
Egy nagyon nevetséges válasszal intézte el: Mostanában már nem szoktak, már nem divat vagy valami ilyesmi.
Azon túl, hogy mennyire baromság, és röhelyes, valahol dühít is, hogy még egy rendes kifogással sem tudott előállni.
Nekem ebből is az tűnik ki,h semennyire nem tisztel, és hogy arra se méltat,h valami normális magyarázatot adjon.
Ti mit gondoltok erről?
(Férjem 31 , én 28 éves vok)
Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam. Kihez képest nem? Kitől hallotta? Sok felesége volt már, vagy mi?
De hát te választottad őt, holtodiglan... én igencsak csókolgatnálak, de már késő! Boldogulj véle.
Kérdező, hány év házasság után?
Az első néhány évben nálunk is volt csók.
Inkább gondolkodj el azon, miért nem akart megcsókolni (nyilván, amiket mondott, ő se gondolta komoly érvnek). Ha sárkányként viselkedsz, attól nem fog vágyni veled az intimitásra, ezt most mondom!
A kérdést sem értem, nyilván mindenkinek mások a szokásai, ha soha sem csókolóztatok, akkor nem házason kell ilyet megkérdezni! Eddig mi volt, mióta változott, ha változott miért nem akkor szóltál, hogy igényed lenne rá, hány éve vagytok együtt?
A magyarázata ostoba, egyszerűen nincs igénye csókolózni.
Lehet hogy büdös a szád.
Én amúgy azt nem csókolom meg akinek büdi a szája, vagy nem vagyok belé szerelmes.
Pontosan, nálunk is így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!