Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a férfinek "fáj a feje"?
Mi a tapasztalatotok, véleményetek az olyan kapcsolatokról/házasságokról amiben a férfi mond nem-et többször a szexre, az együtt töltött pillanatokra. Ismertek ilyet? Működhet hosszú távon szeretkezések nélkül egy kapcsolat? Félre lépnek a nők is ha otthon nem kapják meg amire vágynak?(Mondjuk szüksége lenne heti 2-3 alkalomra, de nincs csak havi 1.)
Kíváncsi vagyok a véleményedre, akár konkrét tapasztalatokra.
Ha fáj a feje dugni kell, beinditja a vérkeringést és mullik a fejfájás😁.
Exem ilyen volt, jó nem havi 1 hanem heti...de heti 3 4re van igény.
Nem csaltam meg volna soha, szakítottunk.
N 30
Nekem olyan lenne mintha nem kellenék annak akit szeretek.
Keresnék másikat kapcsolatra.
"hogy a nő imádja az orális szexet(adni is és kapni is), a férfinak viszont tiltólistás, amolyan "szentségtörés"."
Így hogyan lehet házasságig eljutni,de még komoly kapcsoltig is?????? Ez elég hamar kiderül mikor kapcsolatba kezdenek.
Arra nem gondol senki h a férfi már rég félrekuffant?
Azért nincs igénye otthon 😆
Emberek, olvassátok vissza amit írtatok. Ti úgy beszélgettek erről a paliról mintha áldozat lenne és atyaég, de szegény, kár érte tipus. Nem ismeritek. A csaját se. Ki a f..zt érdekel, hogy k.r vagy sem az asszonnyal. Van gyerekük. Ha jól emlékszem egy beteg, fogyatékos gyerekük van. A fenét kell sajnálni ezt az embert itt. Ő csak élvezkedik itt.
Szégyeld magad amúgy kèrdező! A nevedre már nem ugrik be, bár nem vagyok görény. Max egy kicsit. ;)
Ne sírj a szex miatt és ne sajnáltasd magad! Van egy csomó feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!