Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a férfinek "fáj a feje"?
Mi a tapasztalatotok, véleményetek az olyan kapcsolatokról/házasságokról amiben a férfi mond nem-et többször a szexre, az együtt töltött pillanatokra. Ismertek ilyet? Működhet hosszú távon szeretkezések nélkül egy kapcsolat? Félre lépnek a nők is ha otthon nem kapják meg amire vágynak?(Mondjuk szüksége lenne heti 2-3 alkalomra, de nincs csak havi 1.)
Kíváncsi vagyok a véleményedre, akár konkrét tapasztalatokra.
Szerintem akkor működhet libidó különbség teren a kapcsolat, ha nem végletek vannak a két fel között, pl az egyik mindennap, a másik meg havi egyszer kívánja.
De ha mondjuk az egyik heti 1x a másik meg heti 2-3x azt meg simán lehet kezelni pl szexuális segedeszkozokkel.
#4-es nem értem igazán mit akarsz hallani.
Egy házas nő ha vágyai vannak és nem kapja meg akkor máshol fogja keresni. Diszkréten. Ha szerencséje van akkor talál egy olyan diszkrét férfit aki meg fog adni neki mindent amire vágyik. Nem kell hozzá elválni, meg veszekedni, stb. Csak otthon anyuci már nyugodtabb lesz, vidámabb és jobban csillog a szeme. 😊 Megmarad a családi béke stb. A kulcsa ennek mindig a diszkrét partner akinél nincs tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!