Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Létezik, hogy a férjem "szülés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a férjem "szülés utáni depressziós"?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt. Van már 2gyerekünk.

Fiunk 3 éves. Én beértem volna csak vele. Férjem szeretett volna egy 2.gyereket is, kis különbséggel. Nem volt ellenemre, lett egy lányunk is. 1 éves.

Viszont amióta megvan a lányunk férjem csak megy lefele a lejtőn.

Én itthon vagyok a gyerekekkel (a nagy félnapos ovis). Főzök, mosok, takarítok. Konkrétan ki van nyalva a segge itthon.

Én éjszakázok a kicsivel.

Mégis ő van "elfáradva".

Hazajön, csak a telefonját nyomja. Nem beszelget sem velem, sem a gyerekekkel. Ha a fiunk kéri játszon vele mindig van kifogás.

Inkább kinn szerel a garázsban egyedül ha itthon van.

Az intimitás lassan 0.

A gyerekek elött azért a heti 2-3szex megvolt. Míg a kicsit terveztük akkor akár 2 naponta is

Most ott tartunk, hogy 2 hetente 1 kb, azt is én erőszakolom ki lassan.

Nem lehet vele beszélni, mindenen duzzog puffog. Az élő fába is beleköt ha olyanja van.

Idejét nem tudom mikor ölelt meg, adott puszit vagy mondta hogy szeret.

1 évvel ezelöttig ilyenek nem voltak.

Ha próbálok vele beszélni, vagy otthagy, vagy en vagyok a hülye mert ő semmit nem változott, mindig ilyen volt.

Lassan úgy vagyok, hogy feladom. Lassan 1 éve küzdök és csak egyre rosszabb a helyzet.

A barátaival is ugyan ezt csinálja. Őket is lepattintja, velük is bunkózik.

Már nem tudom mit tudnék tenni. Félek ennyi volt a házasságunk.

2022. okt. 26. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
A férjed meleg. Nem akarja vagy nem meri felvállalni. Amíg összejött a látszat család, addig megjátszotta magát. Már minden adott, hogy kívülre mutatni lehessen, minden tökéletes. Csak már nincs ereje, motivációja továbbra is színészkedni.
2022. okt. 28. 14:11
 12/15 A kérdező kommentje:

11.

Inkább ezt le se írtad volna...

Hidd el, ha meleg lenne arrol csak tudnék...

2022. okt. 28. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
Hidd el, ha tényleg úgy döntött, hogy titkolni fogja, akkor esélyed sem volt rájönni. De nyugodtan dugd homokba a fejed és keress más magyarázatot. Csak ne lepődj meg az első öngyilkossági kísérletnél, amikor már nem lát maga előtt más kiutat. És hidd el, örülnék, ha nem lenne igazam :-(
2022. okt. 28. 14:36
 14/15 A kérdező kommentje:

Imádom az ilyen valaszokat. Ha valami baja van az embernek, akkor tuti hogy meleg 🤦‍♀️

Igen, csak ez az 1 dolog állhat a háttérben 🤦‍♀️

2022. okt. 28. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
30%

Más is állhat a háttérben. De ez is egy opció, amit érdemes megfontolni.

És nem igaz, hogy mindjárt az a válasz, hogy biztos meleg. Egyedül én írtam ezt, a többi válaszoló mást. Én pedig személyes tapasztalatból tudom, hogy miről beszélek.

2022. okt. 29. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!