Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgymond elvárható a szex egy házasságban?
16 éve vagyunk együtt, én 38 éves, a feleségem 33 éves. Gyerekeink 14, 11 és 3 évesek. Sajnos 3 év 9 hónapja véget ért a szex. A feleségem istennöként van kezelve, minden segítség adott neki, semmire sincs gondja. A munkahelye helyett beindítottunk neki egy otthonról néhány órában ellátható vállalkozást. Anyagi gondjaink nincsenek, én adok magamra. A megbeszélések során azt mondta, hogy már nem vonzódik hozzám, csinálhatok bármit. Megcsalni nem akar, mert állítása szerint ö már kiszexelte magát, ha nem lesz többet az se baj. Szerinte nekem is át kéne állítani az agyamat, mert a férfiak is nevelhetöek és az apaszerepre kéne koncentrálnom, a szexet haggyam meg a fiataloknak, nekünk ez már nem arról szól!
Ilyenkor mit csináljon az ember? Ha nem lenne a 3 évesünk, el lehetne gondolkodni a váláson, de így nem! Meg amúgy minden rendben van! Szeretöm nem lesz, mert nem is vagyok az a kategória akivel szívesen leállnak a nök, inkább az a barátnak jó lesz típus. Menjen ilyenkor az ember prostihoz? Öket valahogy koszosnak érzem. Odakuncsorogni egy lakáshoz a szomszédok szeme láttára, szinte lepacsizni az elözö pasival az ajtóban … koszos dolog, nem nekem való.
Lehet ilyen hozzáállással kezdeni valamit a feleségemmel? Visszafordítható ez?
Lehetőségek:
1. Vele maradsz és nem lesz semmi. - Gondolom nem ezt akarod
2. Vele maradsz és keresel mást mellé a családi "idill" ventartása miatt.
Folytatás:
3. Válsz és bukik az egész.
A helyedben ha maradnék és megfigyelném, hogy csak én nem kellek neki vagy senki. Közben bebiztosítanám magam anyagilag. Sajnos elég valószínű hogy más kell neki de a biztonságban és kényelemben érzi magát veled. Ez egy érzelmi mérce is. Ennyi idősen ha nincs betegség (testi-lelki) nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges ember ne kívánna a szexet. Statisztikai alapon valószínű hogy vna egy harmadik személy. De ne legyen igazam.
22-nek: a kérdező szempontjából kb mindegy, csak ő nem kell-e vagy más férfi sem. Jó nyilván lelkileg nem, de ha senki nem kell a feleségnek vagy csak ő - az ő szempontjából ugyanaz a végeredmény, hogy ő nem fog szexelni.
Harmincasok, nagyon fiatalok még így élni. Én nem temetném el magam, még most 46 éves nőként sem.
Válni állításod szerint nem akarsz a gyerek miatt, bár ez mindig csak kifogás, hisz jogod lesz látni elváltként is, gondoskodnod meg így is úgyis kell róla. Szeretőt sem akarsz úgy, hogy megbeszéled vele a nyitott házasságot ( mert egyébként így tisztességes), és prostit sem akarsz amit mocskosnak érzel, amiben abszolut igazad is van.
Akkor most mi a kérdés?
A szex 2 ember szabad akarata, nem elvárható. Ha csak te akarod, és rákènyszeríted, azt nemi erőszaknak hívják.
Nem tudom hol ment el ennyire ez a dolog, lehet hogy eleve szexuálisan nem illetek igazán össze ,amit furcsállok, hogy akkor minek házasodtatok össze? Miért maradtál vele?
Mi 13. éve vagyunk együtt és egyikünk sem tudná elképzelni az életünket, a házasságunkat szex nélkül. Kezdetektől nagyon jól működik, a mai napig heti többször (5-6) van, szeretjük, kívánjuk egymást.
Ez a nő, téged csak spermadonornak használt a 3 gyerekhez, mára már egyértelműen nem kellesz neki.
Érdemes lenne fontolóra venned a válást. Fiatal vagy még az ilyen száraz kóró élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!