Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Úgymond elvárható a szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgymond elvárható a szex egy házasságban?

Figyelt kérdés

16 éve vagyunk együtt, én 38 éves, a feleségem 33 éves. Gyerekeink 14, 11 és 3 évesek. Sajnos 3 év 9 hónapja véget ért a szex. A feleségem istennöként van kezelve, minden segítség adott neki, semmire sincs gondja. A munkahelye helyett beindítottunk neki egy otthonról néhány órában ellátható vállalkozást. Anyagi gondjaink nincsenek, én adok magamra. A megbeszélések során azt mondta, hogy már nem vonzódik hozzám, csinálhatok bármit. Megcsalni nem akar, mert állítása szerint ö már kiszexelte magát, ha nem lesz többet az se baj. Szerinte nekem is át kéne állítani az agyamat, mert a férfiak is nevelhetöek és az apaszerepre kéne koncentrálnom, a szexet haggyam meg a fiataloknak, nekünk ez már nem arról szól!

Ilyenkor mit csináljon az ember? Ha nem lenne a 3 évesünk, el lehetne gondolkodni a váláson, de így nem! Meg amúgy minden rendben van! Szeretöm nem lesz, mert nem is vagyok az a kategória akivel szívesen leállnak a nök, inkább az a barátnak jó lesz típus. Menjen ilyenkor az ember prostihoz? Öket valahogy koszosnak érzem. Odakuncsorogni egy lakáshoz a szomszédok szeme láttára, szinte lepacsizni az elözö pasival az ajtóban … koszos dolog, nem nekem való.

Lehet ilyen hozzáállással kezdeni valamit a feleségemmel? Visszafordítható ez?

2022. okt. 25. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagytok együtt. Rád unt. Ennyi, és ha nem te, majd ő kilép a kapcsolatból, mivel még fiatal.

Mi is 39 és 33 évesek vagyunk, de el nem tudnám képzelni, hogy ne szeretkezzünk legalább minden másnap, mert kívánom őt, ő is engem.

2022. okt. 25. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

17 évesen vetted el. (?)

Első tini kapcsolatok nem tartanak a sírig.

2022. okt. 25. 18:45
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem csak kamuzik, és mással szívesen szexel. A férjemtől én is undorodok, viszont más férfiak izgatnak nagyon. 32N
2022. okt. 25. 19:40
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

33 evesen mar nem eleg fiatal a szexhez? Azta

Uzenem a felesegednek: rovid az elet, hosszu a sir, mindenki b@sszon ameddig bir!

2022. okt. 25. 19:55
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Biztos megmondanám neki, hogy állítsa át ő az agyát arra, hogy egy fiatal férjezett nő, te pedig egy fiatal nős férfi vagy. Jelenleg ő az, aki nem annak megfelelően éli az életét, tehát tőlem nyugodtan képzelheti magát apácának, én viszont úgy fogok élni, mint egy 38 éves férfi, nem úgy, mint egy nyugdíjas. Ebben benne van a szex is, aki ott van, ott van. Ha akarja, megvárja, amíg kiöregegszem a szexelésből úgy 40 év múlva, addig viszont szexelek olyan nőkkel, akik még nem állítottak át az agyukat 70 évesre. Ha nem tetszik, válhat is, nem érdekel. Egy házasságnak része a szex, úgy vettem el. Ha magamnak akarnám verni, akkor maradtam volna egyedülálló.

(Amúgy nő vagyok, de az ilyeneket nem értem. Ha valaki nem akar szexelni, akkor ne éljen párkapcsolatban. Olyan nincs, hogy kivesszük az előnyeit, pl.gyerek, anyagi biztonság. El kell dönteni, hogy mi a fontosabb.)

2022. okt. 25. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
Egy 38 éves férfi már nem fiatal kategória, bocsika
2022. okt. 25. 21:06
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
#16 majd 70 évesen mondjad.
2022. okt. 25. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
9%
A legtöbb 40 es férfi leharcolt, pocakos, fogatlan. Inkább nem
2022. okt. 25. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Válj el.
2022. okt. 25. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
59%

nem menthető fogadd el, ő már lezárta a témát, ha a prosti nem jöhet szóba, akkor majd kialakul mással..idő kérdése, csak ne görcsölj rá...

ismerkedj akár facebook csoportokba..chatelj és majd kialakul..direktbe ne keress, majd idővel kialakul bárkivel a vonzalom...

2022. okt. 26. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!