Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még manapság olyan feleség aki kitisztítja a férje cipőjét munka után?
Anyukám sokszor csinálja ezt apukámnak.
Engem is erre nevelt.Vidéken élünk,mindig azt mondja errefelé szeretik még a házias lányokat,legyek ilyen.
Én is szeretném, hogy kiszolgáljanak és ragyogjanak a cipőim.
N
Vidéki vagyok, házias .
Megteszek itthon mindent a családomért, legyen rend, kaja, tiszta ruha stb...De a férjem takarítsa meg magának a cipőjét!
Érdekes...
Nagyapám a maga konzervatív életvitelével és felfogásával mindig mondta, hogy a cipőboxolás az férfimunka és hozzátartozik az ápolt férfiassághoz, hogy rendbe tartsa a cipőit. Egy szertartás volt számára, hogy szombat délután cipőt pucolt.
Amúgy kipucolnám a párom cipőit, ha kérné, de ő is kifejezetten szereti csinálni.
Tisztítsa a saját cipőjét, az ő érdeke, hogy ne mocskosan, rendetlenül járjon emberek közé.
Az én cipőimet is én tisztítom magamnak. Max akkor tisztítanám ki a páromét, ha már amúgy is az összes cipőmre rászántam magam és simán belefér még pár másik is, úgyis elkezdtem a nagytakarítást.
De szerencsére igényes a párom, úgyhogy magának megtisztogatja, amit éppen használni akar. Alapvető igényesség, hogy nem másra várunk a tiszta környezetünk megteremtéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!