Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságon kívüli romantika?
Negyvenes férfi, harmincas nő. Mindketten házasok vagyunk, biztos háttér, gyerekek.
Itt a gyk-n ismerkedtünk meg, privát levelezések során egyre jobban felfedeztük egymást. Mindketten azt érezzük hogy megvan a másikban az, ami otthon nincs meg, sőt annál több is. Az otthoni életünk amolyan kommersz, szódával elmegy, Nincs harag, nincs veszekedés, külső szemlélő szerint szép családok, mindenünk megvan. Viszont maguk a párkapcsolataink nagyon laposak, nagyon egyoldalúak, változásra nem sok esély van.
Mindennapjaink ajándéka a levelezésünk, ott olyan érzelmi töltések repkednek, amiket gyakorlatilag otthon kellene a saját párjainkkal. Flörtölés, pajzánkodás, egymás agyát húzzuk stb.
Ráadásul elég komoly emberek vagyunk az életben, a privát levelezés is csak a véletleneknek köszönhetően indult.
Ki mit tenne, kinek mi a véleménye?
illuzió világa, hasonló cipő, a fantázia sokkal többet ad, mint a valóság..
ki mit tenne? ne érdekeljen...
amiért izgalmas ez az egész, mert fantáziálsz, és benne vagy ez illuzióba, amit megtapasztalod a valóságot már is veszitettél ebből a fantázia világból...
élvezd a virtuális világot...a valóság teljesen más!
Én sokat szerepjátékoztam fórumokon (nem pajzán értelemben) és a személyes találkozók mindig kiábrándítóak voltak. Úgy vettem észre, hogy másoknak is csak addig volt izgalmas a játék, amíg nem fedték fel magukat.
Egyébként szerintem ez a levelezés, amit csináltok, ártatlan hóbort, ami nem veszélyezteti a házasságotokat, amíg a határokon belül maradtok, és ellátjátok az otthoni kötelességeiteket. Szerintem aranyosak vagytok, és ne legyen bűntudatotok a morzsányi örömötökért. Ez a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!