Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságon kívüli romantika?
Negyvenes férfi, harmincas nő. Mindketten házasok vagyunk, biztos háttér, gyerekek.
Itt a gyk-n ismerkedtünk meg, privát levelezések során egyre jobban felfedeztük egymást. Mindketten azt érezzük hogy megvan a másikban az, ami otthon nincs meg, sőt annál több is. Az otthoni életünk amolyan kommersz, szódával elmegy, Nincs harag, nincs veszekedés, külső szemlélő szerint szép családok, mindenünk megvan. Viszont maguk a párkapcsolataink nagyon laposak, nagyon egyoldalúak, változásra nem sok esély van.
Mindennapjaink ajándéka a levelezésünk, ott olyan érzelmi töltések repkednek, amiket gyakorlatilag otthon kellene a saját párjainkkal. Flörtölés, pajzánkodás, egymás agyát húzzuk stb.
Ráadásul elég komoly emberek vagyunk az életben, a privát levelezés is csak a véletleneknek köszönhetően indult.
Ki mit tenne, kinek mi a véleménye?
Két hülye. Robbantsatok csak fel mindent. Fenenagy érzésekért. Majd pont egymással soha nem húl ki...éppen nektek. Persze.
Van egy húszasom, hogy nem is találkoztatok.
És még csak a levelezésig jutottatok el?
Személyesen még nem találkoztatok?
Mert a személyes találkozás nagyon más tud lenni, mint egy levelezés. Sokszor csak a vágyálmait vetíti bele az ember a másikba, közben meg eredetileg nem is olyan a másik, mint amilyennek elképzeljük. Ha valakinek "sivár" a magánélete akkor hajlamos szebbnek, jobbnak, izgatóbbnak látni a másikat, mint amilyen az valójában. Meg hát az új az mindig izgalmasabb, érdekesebb mint az unalmas, megszokott régi.
Azt nektek kell tudni, hogy mennyire akartok belekeveredni egy ilyen történetbe. Van e "B" tervetek ha lebuktok, és hasonlók?
#3:
Ha ezek beszerelmesednek nem "havonkénti talit" akarnak majd! :)
Akkor jön majd igazán csak a kalamajka.
Voltam hasonló helyzetben. Tökéletesnek tűnt, és mégsem lett belőle semmi.
Most azt hiszed, hogy maximálisan ismeritek egymást, de elárulom hogy nem.
Azt javasolnám hogy próbáld meg rendbehozni a dolgokat otthon.
A saját tapasztalataim szerint írom le a véleményemet, nem kioktatásnak szánom.
"Van egy húszasom, hogy nem is találkoztatok."
Negyvenet rá, hogy mégcsak képet sem cseréltek, itt üzengetnek, a csaj kövér a pasi meg alacsony.
Komolyba nem kezdenék kérdező! Ez egy csapda. Azt hiszed ő lesz a nagy szerelem. Ez csak illúzió. Anno a feleségednél nem éreztél ilyet? Naugye...
Én a helyedben ha taliznék vele aztán max. szeretői kapcsolat. De ha válnék én már akkor sem házasodnék újra. Hasonló cipőben vagyok, ritka szex, nem figyel rám a feleségem én meg már menekülnék itthonról. Nincs szeretőm, nem is kerestem eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!