Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek menthető a házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menthető a házasság?

Figyelt kérdés
A feleség állandóan más csókákkal csetel meg randizik. Én külföldön dolgozok, eltartom őt is meg a gyerekeket is. Megbeszéltük, hogy újtakezdünk mindent, de folytatja, ahol abbahagyta.

2022. okt. 18. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Házasként ismerkedni nagyon gáz. Mindegy, messze vagy-e vagy se. Ki kell fejezned, hogy neked ez nem fér bele.

Azért ismerek nem egy olyan történetet, ahol nagyon mást mesélt a két fél, hogy a másik szerint mennyire volt közös megegyezés a külföldi munka és hogy azt szakításnak érették vagy se... Nem tudom, nálatok mennyire ment erről az egyértelmű kommunikáció.

2022. okt. 18. 11:32
 12/18 A kérdező kommentje:
#10 : igazad van, 1 hónapja próbálok szótérteni vele. Semmi reakció, hidd el, megpróbáltam mindent.
2022. okt. 18. 11:33
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 : teljesen egyéetelmű volt, hogy mi a helyzet, nem lesz szakítás, én is ott leszek, vagy minden nap hazajárok, ha a közelben dolgozok
2022. okt. 18. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező hogy így jártál.

Ha a normális kommunikáció sem segít, akkor csak a válás marad, ha te nem akarsz nyitott házasságot (gondolom nem).

Már bocsánat de ki az a hülye aki fenntart egy bizonyos életszínvonalat valakinek aki megcsalja, legyen az nő vagy férfi?

Amíg fenn van tartva a viszonylagos jólét, addig nem érzi a másik a saját bőrén a tetteinek a következményét. Még egyszer hangsúlyozom, tök mindegy hogy férfiről vagy nőről van szó.

Gondolom már nem érez irántad semmit, ha már más férfiak érdeklik. Esetleg párterápiával, mediátorral lehetne még kísérletezni, de ehhez is két ember kell. Ha őt nem érdekli az hogy rendbe tegyétek a házasságotokat, inkább az utódodat keresi, akkor kár ebbe időt, pénzt fektetni (kivételek ez alól a gyerekek).

2022. okt. 18. 11:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hamgsúlyozom, hogy annal idején tényleg elhanyagoltam, de nem a kocsmákban töltöttem az időt.
2022. okt. 18. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Lehet magányos a házasságban a másik fél.Én is magányos voltam,úgymond le voltam ejtve,csak a munka,aztan ott szerető is volt neki,de én nem léptem félre,nem chateltem másokkal,csak elmondtam neki hogy jobban tenné ha beköltözne a munkahelyére,és elválok.A társas magánynál nincs rosszabb!
2022. okt. 19. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha mindketten szeretnétek, akkor meg lehet menteni. Ha csak te szeretnéd, akkor nem. Márpedig itt úgy tűnik, hogy ezt sajnos csak te szeretnéd.
2022. okt. 20. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha részéről ilyen a hozzáállás, akkor nem menthető.
2022. okt. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!