Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság esküvő és lakodalom nélkül? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 12:14
11/16 anonim válasza:
Harmadik Edi, mi ez a vőfély mánia nálad? Az összes esküvős kérdésnél látom, ahogy szidod ezt a szakmát...
12/16 anonim válasza:
Házasságot mondjuk nehéz kötni esküvő nélkül, mert az az esküvő. A lakodalom csak egy buli, amit szokás az esküvő után, de két teljesen külön dolog.
13/16 anonim válasza:
Se templomi esküvönk nem volt ( nekem alapból nem is lehetett volna, mert nem vagyok megkeresztelve, + ateista vagyok),
sem lakodalmas puccparádénk nem volt, mert mindketten pénzkidobásnak tartjuk.
Szűk család, pár barát, polgári szertartás, utána egy kis hangulatos éttermi ebéd volt, majd torták.
Mindig ilyet akartunk! Rég volt màr, lassan 11 éve:)
36/N
14/16 anonim válasza:
Az hogy a templomi nem hivatalos. Amúgy úgy csináljátok ahogy akarjátok.
15/16 anonim válasza:
Nekem sem volt. Polgári, utána egy 10 fős ebéd. Ennyi. Templomit a férjem határozottan nem akart, nekem meg mindegy volt. Lakodalom az O reszerol sok rokon lett volna, nekem meg csak a szűk csalad van. Így nagyon egyenlőtlen lett volna. Jó volt ez így.
16/16 anonim válasza:
Nekünk volt lakodalmunk, egy csomó, teljesen érdektelen ember jelent meg, akik jelentős részét se előtte, se utána nem láttuk. Akkor sem értettem, hogy mi szükség van rá. Másén sem éreztem jól magam, a sajátomon sem. 19 éve vagyunk házasok, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!