Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nő vagy férfiként gyakran van, hogy plátói szerelembe estek?
Szóval, hogy csak úgy van valaki, aki számotokra érdekes, de nem tudjátok a másik viszonzza e felétek ugyanezt.
De komoly dolog úgysem sülhet ki belőle.
10-es vagyok. Őszintén szeretem a férjem.
Amit a masik iránt érzek, az inkabb sajnálat. Mert kedvelem, mint barátot, nagyon is. De ambivalensek most az érzeseim iránta, mert egyrészt dühít, hogy miért kellett neki éppen belém, szeretnie, hisz boldog a hazasságom. Ő pedig szingli... Irigy?! Másrészt pedig, baráti érzéseim miatt nagyon sajnálom. De mi van, ha csak hiúsagból túlgondolom az érzéseit. És hiúságból ég folyamatosan a szívem azóta, hogy tudtomra adta az érzéseit? De mégis, mit gondolt?! Hogy majd kiszeretek a férjemből és elválok, vagy elmegyek vele, és akkor majd hazudoznék a drága szerető férjemnek? Ugrok arra, ha valaki bántja a párom. Most csábítjék a feleségét eppen... Harmadrészt pedig nem akarom elveszíteni. Nagyon fájok.
10-es
Próbáltam vele ritkítani a kommunikációt, de nem jött be, es annyira feltűnően sem akartam nem valaszolni, nehogy olaj legyen a tűzre. Őrület, hiszen, szerintem, azért szeretett belém, mert jellemes, hűséges vagyok. Tényleg nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet..
Gondold végig, hogy ha mindezt nem hozza valamilyen formában tudtodra, akkor nem éreznél e másképp. Ha ő nem lépi át azt a határt, akkor is megfogalmazódik e benned ez az iránta érzett dolog.
Arra gondolok, hogy az embernek valamilyen szinten imponáló, hogy el tud valakit csábítani. Jó érzés ez a "tudok hódítani". Ez szerintem be tud indítani olyan érzéseket, amik ha nem kapsz ilyen visszajelzést, talán fel sem merül benned.
A másik, hogy ok, szereted a férjed. De talán érdemes lenne valamin változtatni, pl menjetek olyan programokra amikre már rég nem, vagy valami újat találjatok ki. Az, hogy így felkeltette valaki az érdeklődésedet annak is a jele, hogy valamiben több figyelemre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!