Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okokból házasodtál/házasodnak a körülötted lévő emberek ? Hanyadik helyen állna vajon ebben a rangsorban a szerelem ? Vajon ismerőseid hány %-a házasodott szerelemből ? És megérte ?
csak a sajatomrol tudok nyilatkozni.
1.hazassag szerelembol, reszemrol az erzelmek az utolso pillanatig nem hunytak ki, elfogadtam a hianyossagaival egyutt is, le tudtam volna elni vele az eletem, de o uj szerelem miatt megcsalt es el is valtunk.
Evekkel kesobb 2.hazassag (5ev egyutteles utan) szinten szerelembol, ugyanakkor a tobbi dolog sokkal jobban klappol, kozosek a celjaink, azonosan gondolkodunk a legtobb dologrol, 5ev alatt kiderult h mennyire tamogatoak vagyunk egymas irant es hasonlo az ertekrendunk, a neveltetesunk, a gyereknevelesi elveink, nagyon passzolunk. Olyan dolgokban passzolunk ami a langolo szerelem elmulasa utan is stabil alap lesz a hazassagunkhoz, bar meglepo modon az erzelmeink meg mindig melyulnek, nyoma sincs a 2 eves kemia vegenek. Szerintem kell a hazassaghoz a szerelem, fizikai vonzalom de ha az alapja a hazassagnak csak ez, az idovel elcsuszhat. Plusz! Maskepp all a hazassaghoz az ember 20on es maskepp 30, 40+ evesen.
Volt akivel pl a szex jobb volt, de egy ponton tul az ember tudja h neki mi a fontos egy kapcsolatban es mik vannak hatrebb a sorban. Nekem tokeletesen eleg a kielegito minosegi szex es nem kell a falu bikaja akivel viszont fergeteges, cserebe viszont nem vagyok oda a szemelyisegeert ha egyutt kellene vele elnem.
Remelem ertheto amit makogok.
Nagyon stabilnak erzem a kapcsolatom evek ota es mindketten sok energiat fektetunk bele h ez igy is maradjon. Vegig tervezunk, mindketten "kieltuk magunkat", ha szetmegyunk az pl nem megcsalasos sztori lesz.
Van olyan hazas baratnom aki 10eves periodusokban gondolkodik, mondvan nem tudja mit hoz a holnap.
"hogy hivatalos ugyek, adozas, anyagiak tisztazva legyenek"
Ilyen az amikor az a tipikus szürke bürokrácia erősebbnek bizonyul, mint az ún. "szerelem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!