Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodtál meg,hittél az örök szerelemben?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 14:08
A kérdező szavazást indított:
Szerelemből
Érdekből
Jött a gyerek
Megfenyegettek
Csok miatt
Egyèb
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Megfenyegettek...? Ki, anyósom?:)
2/7 anonim válasza:
Babavaró miatt. Lehet lepontozni. 12 év után csapatunk egy gyors két tanús szertartást, egyáltalán semmit sem változtat a kapcsolaton hogy házasok vagyunk. Nem terveztünk házasságot, mert nem változtat semmin, de ha erre adják a pénz, ám legyen.
Csokhoz amúgy nem kell házasnak lenni.
3/7 anonim válasza:
Igen azért! Semmilyen más ok miatt nem érdemes.
4/7 anonim válasza:
Szeretetből. Ilyen opció nincs, így az “Egyéb” opciót választottam ki.
5/7 anonim válasza:
Közös lakásvásárlással már meg volt alapozva a közös jövőnk. Tulajdonképpen tulajdonviszony miatt. Ha bármelyikőnkkel történne valami, nem akartuk, hogy a másik családja örökölje a lakás felét.
6/7 anonim válasza:
Szerelemből. És mert egy idő után szerettünk volna egy család lenni, hivatalosan, törvényesen is egymás hozzátartozóivá- férj és feleséggé válni. Így 1,5 év után összeházasodtunk. Ez mindkettőnknek egyformán fontos. Egyébként több mint 12 éve vagyunk együtt.:)
Nyilván hiszünk az örök szerelemben is, egyéb esetben nem házasodtunk volna össze, hisz minek?, ha eleve úgy áll hozzá az ember az adott kapcsolathoz, hogy nem fog életük végèig tartani.
7/7 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van olyan, hogy szerelem, így csak kinéztem magamnak a legígéretesebb srácot, és összejöttem vele. Mivel jól kijöttünk, végül össze is házasodtunk évek múlva. Tehát akkor végülis mondhatjuk, hogy érdekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!