Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sírig taró, örök szerelemben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 14:03
3/12 anonim válasza:
En hittem, de rajottem, hogy nem letezek orok szerelem, maximum orok szerelemnek indulo, orok szeretette atalakulo erzes.
20L
4/12 anonim válasza:
Én hiszek, ha valakit szeretsz és a kapcsolatotok jol müködik, és mindkettötöket érdekel a kapcsolatotok, tesztek is érte, akkor szerintem igen!! Nagyon remélem, még ha átalakul is a szerelem, akkor is fogok tudni neki mindenap egy kicsi ujdonságot adni, és ő isnekem ami, be bizonitja hogy nekünk együtt kell lenni. Én Dédnagyszüleimen láttam, hogy milyen aranyosak tudnak lenni, és hogy mennyire szeretik egymást 65 év házasság után is.
5/12 pqpqpq válasza:
En hittem, de rajottem, hogy nem letezek orok szerelem, maximum orok szerelemnek indulo, orok szeretette atalakulo erzes.
20L
es erre te mar 20 evesen ra jottel.
No Coment
7/12 anonim válasza:
hittem benne. így visszanézve elég buta voltam 18 évesen.
első szerelem, első szex, a szívem lelkem is nekiadtam.
azt hittem, velem is történhet olyan mint a mamámékkal hogy sírig együtt boldogan.
aha. csak a szex kellett a srácnak.
és akkor úgy döntöttem hogy nem kell többet más, és azóta nem hiszek ilyenekben.
talán van 1-2 szerencsés de a legtöbben pechesek vagyunk sajnos.
8/12 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mit gondolunk szerelemnek: Egy testileg-lelkileg boldog párkapcsolatot, vagy csupán azt az agyban lefolyó kémiai folyamatot, ami elvakítja, megbolondítja az embert. Előbbiben hiszek, utóbbi viszont bizonyítottan elmúlik idővel. Szerintem a szerelem, mint kémiai folyamat nem feltétlen szükséges végig egy párkapcsolat működéséhez. Az elején jó, ha megvan, de attól még, hogy elmúlik még nem omlik össze a világ. Ha megvan két emberben az egymás iránti tisztelet, bizalom, vonzalom és összhang, akkor a lila köd elmúlta után is élhetnek együtt, boldogan.
9/12 anonim válasza:
dehogy hiszek. a pasik nem olyanok.
10/12 anonim válasza:
A másodikkal értek egyet :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!