Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudok ezen az állandó vadász ösztönön változtatni?
Jólesne, ha egy nő mélyen a szemembe nézne, amikor stírölöm.
Megnézek minden szépen öltözött, szép testű nőt, akkor is ha a párommal vagyok.
Tudom, hogy az az oldalam erősödik, amelyiket etetem, de hogy legyek csőlátású és ne nézzek meg mindig úton-útfélen minden nőt? Jógázzak, harcművészetet gyakoroljak, zenéljek? Mivel lehetne az összpontosításomat javítani, képes vagyok rá de csak fél napig max. 1-2 napig.
Elégedettségre törekedjek a párommal és akkor el eltűnik? Hagyjam, hogy előjöjjön ez a vágy, majd próbáljam elengedni? EEG terápia használna?
Az önuralom egy sor különböző tevékenységgel fejleszhető. Mindazonáltal érdemes olyan állapotra törekedni, hogy minél kevesebbszer kelljen bevetni az önuralmadat. Szóval törekedni egy minél teljesebb és örömtelibb kapcsolatra, vele együtt egy minél változatosabb és izgalmasabb szexuális életre, és akkor jobban ki lesz elégítve a "vadászösztön" párkapcsolaton belül.
Illetve legyen lefoglalva a vadász. Ha a közös programok abból állnak, hogy csak vagytok egymás mellett, sivár beszélgetéssel, csekély érzelemkifejezéssel, és ráadásul még külsőre is egy uncsi kis szürke egér, akkor persze, hogy sokkal nagyobb lesz a kísértés, hogy más, vonzó nőket megnézz.
Mindazonáltal magát a késztetést teljesen felszámolni nem lehet még a legszuperebb kapcsolatban sem (legalábbis magamon ezt tapasztalom), tartósan elfojtani egy késztetést pedig nem kifejezetten egészségesebb megoldás, úgyhogy ártatlanabb csatornákon vezetem le: időnként amikor egyedül megyek valahova, kb. hasonló mértékben megnézem a nőket, mintha tényleg szingli lennék (mondjuk mindig is diszkrét voltam szingliként is), hagyom kicsit meglódulni a fantáziámat, egy-egy magányos órámban alaposabban kifantáziálgatom magam, ilyenek.
Ez amit az utolsó mond ez csak egy darabig igaz. Amíg én is fülig szerelmes voltam, addig tényleg rá sem néztem más nőkre. Gondolom neked is volt ilyen időszakod, de még a kapcsolat elején. Egy idővel minden férfi megnéz más nőket, mégha jól titkolja is vagy nem vallja be magának. Meg ha a csaja jó nő is és minden rendben van.
Nem tudom mi működne, mert én is teljesen kivagyok. Főleg a nyár a legrosszabb, mert sok csaj jár kirívó ruhában. Persze tovább én sem lépek. Nem flörtölgetek meg ilyenek, de volt hogy egy nő szintén mélyen a szemembe nézetr és mosolygott mikor egymás mellett mentünk el...beleborzongtam
"Amíg én is fülig szerelmes voltam, addig tényleg rá sem néztem más nőkre. Gondolom neked is volt ilyen időszakod, de még a kapcsolat elején."
#4-es vagyok, nekem például nem volt ilyen időszakom, pedig tök boldog vagyok életem szerelmével így házasként is.
#8 örülök neki és gratulálok.
Férfiként nem semmi. De azért valld be, hogy meglested a szomszéd Jutka fenekét mikor a múltkor lehajolt a folyosón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!